Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki

Nežinau ką daryti sukūriau prižiūrėtojo sistema . Ir įdėjau prižiūrėtojui komanda . Ir dabar tą komanda man kaip savininkui neveikia o pačiam prižiūrėtojui veikia . Ką daryti ?

O prieš tai kaip dar nebuvau prižiūrėtojui tos komandos įdėjęs taip man kaip savininkui veikė . 

Aišku aš turiu prie savininkų komandų pasidaręs ta komanda .

Gal galit pasakyti kur čia problema ? 

Štai 

aš dėjau ta Prižiūrėtojui komanda po:

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{

Komanda:

if(!strcmp(cmdtext, "/pridetxp", true,8))
    {
     if(!playerDB[playerid][axk]){SendClientMessage(playerid, RED, "Tokios komandos nera!"); return 1;}
        new tname[MAX_PLAYER_NAME];
      strmid(tname,GetArgument(1, cmdtext, 0),0,MAX_PLAYER_NAME);
      if(!strcmp(tname,"0",true)){SendClientMessage(playerid,RED, "Duoti zaidejui XP: /pridetxp[dalis_niko][kiek]"); return 1;}
      new tid = GetPlayeridMid(tname);
      GetPlayerName(tid,tname,sizeof(tname));
      new tstring[256];
      tstring = GetArgument(2, cmdtext, 0);
      if(!IsNumeric(tstring)){SendClientMessage(playerid,RED, "Xp turi buti parasyta skaitmenimis"); return 1;}
      new xpas = StringToInt(tstring);
      if(xpas == 0){SendClientMessage(playerid,RED, "Duoti zaidejui XP: /pridetxp[dalis_niko][kiek]"); return 1;}
      new Float:Coo[3];
      GetPlayerPos(tid,Coo[0],Coo[1],Coo[2]);
      if(!PlayerToPoint(30, playerid, Coo[0],Coo[1],Coo[2])){SendClientMessage(playerid,RED, "Zaidejas per toli"); return 1;}
      new prideti = GetPlayerScore(tid);
      new prideti2 = SetPlayerScore(tid,xpas);
      SetPlayerScore(tid,(tid,prideti+prideti2+xpas-1));
      new mess[256],name[MAX_PLAYER_NAME];
      GetPlayerName(playerid,name,sizeof(name));
      format(mess,sizeof(mess),"[%s >> %i XP] Gavote %i XP is %s",name,xpas,xpas,name);
      SendClientMessage(tid,GREEN,mess);
      format(mess,sizeof(mess),"[%i XP >> %s] Pridejo %i XP %s",xpas,tname,xpas,tname);
      SendClientMessage(playerid,GREEN,mess);
      return 1;
   }
Redaguota , nario .lukonic`
Neinformatyvus temos pavadinimas
(redaguota)

SAVININKO KINTAMAJĮ PASIKEISK.

{

if(!playerDB[playerid][axk] && playerDB[playerid][savininkas]){SendClientMessage(playerid, RED, "Tokios komandos nera!"); return 1;}

if(!strcmp(tname,"0",true)){SendClientMessage(playerid,RED, "Duoti zaidejui XP: /pridetxp[dalis_niko][kiek]"); return 1;}

new tstring[256];

if(!IsNumeric(tstring)){SendClientMessage(playerid,RED, "Xp turi buti parasyta skaitmenimis"); return 1;}

if(xpas == 0){SendClientMessage(playerid,RED, "Duoti zaidejui XP: /pridetxp[dalis_niko][kiek]"); return 1;}

if(!PlayerToPoint(30, playerid, Coo[0],Coo[1],Coo[2])){SendClientMessage(playerid,RED, "Zaidejas per toli"); return 1;}

format(mess,sizeof(mess),"[%s >> %i XP] Gavote %i XP is %s",name,xpas,xpas,name);

format(mess,sizeof(mess),"[%i XP >> %s] Pridejo %i XP %s",xpas,tname,xpas,tname);

return 1;

}

Redaguota , nario HJones

Koks prižiūrėtojo kintamasis, nes dbr tu prižiūrėtojui turėtum nustatyti

axk=1

Kaip suprast?

SAVININKO KINTAMAJĮ PASIKEISK.

{
if(!playerDB[playerid][axk] && playerDB[playerid][savininkas]){SendClientMessage(playerid, RED, "Tokios komandos nera!"); return 1;}
new tstring[256];
return 1;
}

O pvz kodėl kol nebuvau sukūres man ta komanda veikdavo ant savininko ? o dabar kodėl dar šalia ta kintamajy reik rašyt?

{
new tstring[256];
return 1;
}

Moki uždėt per failus privilegijas?

5f704c2efbf06ea636d16975c8dde1ba2.jpg

(redaguota)

Sveiki . 

Kaip aš padarau :

Man vistiek neveikia komanda ant savininko ...

O po kur dėti komanda priziuretojui ? gal netinka po kur aš dedu ?

Nes as dedu po 

{

Poto einu i apacia ir prasideda Pavaduotojaus komandos tai prieš pavaduotojo komandos

pasidarau

///Priziuretojas

ir deedu komanda sita..

Redaguota , nario ainu
(redaguota)

Sveiki . 

Kaip aš padarau :

Man vistiek neveikia komanda ant savininko ...

O po kur dėti komanda priziuretojui ? gal netinka po kur aš dedu ?

Nes as dedu po 

{

Poto einu i apacia ir prasideda Pavaduotojaus komandos tai prieš pavaduotojo komandos

pasidarau

///Priziuretojas

ir deedu komanda sita..

Nes tu turi turėti ir axk, ir savininką. Paaiškinsiu viską žemiau, gal suprasi ką reikia daryti, kad veiktų kai esi tik savininkas.

Ai tu apie šita čia .. Moku aišku :D

O pvz kodėl keist? anksčiau to nereikėjo ? ?? Kol neįdėjau šito priziūrėtojaus.. 

Ir kur rasti pamokų apir KINTAMUOSIUS ? Nu pvz :

kaip buna && ar False , true siti visi ..

Čia ne kintamieji, čia operatoriai.

&& - reiškia žodį AND (IR). Pvz.: 

if( pDB[playerid][admin] && pDB[playerid][vip] )

jei šis yra kažkokioj komandoj, tai reikš jog komandą galėsi naudoti kai žaidėjas yra ir adminas, ir vipas.

|| - reiškia OR (ARBA). Pvz.:

if( pDB[playerid][admin] || pDB[playerid][vip] )

jei šis yra komandoj, tai reikš, jog komandą galėsi naudoti tada, kai tu esi arba adminas, arba vipas, arba ir tas, ir tas.

True/False - naudojami kintamiesiems, kurie yra boolean tipo (pvz.: bool:vipas).

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)
if(!playerDB[playerid][axk] && !playerDB[playerid][savininkas]){SendClientMessage(playerid, RED, "Tokios komandos nera!"); return 1;}

bandyk

Dabar jau veikia ? O ką čia padariai ? 

ir kur rasti tokių pamokų ???   - ir kodėl man sita kintamaji [savininkas] reik rasyt? jei as prie savininko komandu turiu ja... bet neveikia

Redaguota , nario ainu

Dabar jau veikia ? O ką čia padariai ? 

ir kur rasti tokių pamokų ???   - ir kodėl man sita kintamaji [savininkas] reik rasyt? jei as prie savininko komandu turiu ja... bet neveikia

Pridėjo !, kuris reiškia neigimą.

Čia yra patys paprasčiausi pagrindai, operatoriai, kurie yra daugelyje kalbų, ne tik pawn.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

O tai kaip suprast padarė neigiama ? 

Ir dabar man veikia ..

Ir kur tokių rast pamokų?

ir klausimas vienas pvz dabar kaip jis padarė veiks tik priziuretojui ir savininkui jo ? 

O kitiems neveiks jo ?

Ir kol nedėjau šiam priziuretojui sios komandos nereikėjo čia salia rasyt.. [savininkas] ..

Ir taip veikdavo .. o dabar ... reik pasirasyt salia kintamaji

Redaguota , nario ainu

Ir dabar man veikia ..

ir klausimas vienas pvz dabar kaip jis padarė veiks tik priziuretojui ir savininkui jo ? 

O kitiems neveiks jo ?

Ir kol nedėjau šiam priziuretojui sios komandos nereikėjo čia salia rasyt.. [savininkas] ..

Nes iš pradžių komanda veikė visiems, o po to padarei kad tik prižiūrėtojui. Visiems, įskaitant ir savininką.

Ir dabar man veikia ..

O kitiems neveiks jo ?

Prie antro kintamojo darašiau !, o tai reiškia, kad padariau į neigiamą, tai gaunasi jog jeigu jis neturi savininko ir prž tai rašo „Tokios komandos nėra“.

Kur rast tokių pamokų? Aš mokinaus viską nuo naujo lapo su wiki.sa-mp.com.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...