Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi pristatau sviežią projektą nuo savęs :

http://radiozone.ax.lt

tai yra radija kuri groja būtent tai ką labiausiai žmonės ir aš mėgstu iš užsinietiškos rinkos t.y. lietuviškų dainų čia negirdėsite tik užsinietiškas ir geras dainas . Radijas atsidarė tik šiandien ir jau sąrašą sudaro : 56 dainos šis sąrašas kasdien didės žinau pats web irgi nėra aukso vertės , nesinori man jo ir apkrauti gal dar kokį chatą įkelsiu ar kažką panašaus dėl dainų siūlymo galite man asmeniškai rašyti arba tiesiog į temą jeigu daina atitiks radijos stilių ir aišku man patiks tai ji bus įkelta :D Taigi šiuo metu norėčiau gauti šiokį tokį palaikymą iš jūsų pusės ir pasiūlymų bei kritikavimų kiekvienas savo nuomonę išsakykite :)

Sveiki visi pristatau sviežią projektą nuo savęs :

http://radiozone.ax.lt

tai yra radija kuri groja būtent tai ką labiausiai žmonės ir aš mėgstu iš užsinietiškos rinkos t.y. lietuviškų dainų čia negirdėsite tik užsinietiškas ir geras dainas . Radijas atsidarė tik šiandien ir jau sąrašą sudaro : 56 dainos šis sąrašas kasdien didės žinau pats web irgi nėra aukso vertės , nesinori man jo ir apkrauti gal dar kokį chatą įkelsiu ar kažką panašaus dėl dainų siūlymo galite man asmeniškai rašyti arba tiesiog į temą jeigu daina atitiks radijos stilių ir aišku man patiks tai ji bus įkelta :D Taigi šiuo metu norėčiau gauti šiokį tokį palaikymą iš jūsų pusės ir pasiūlymų bei kritikavimų kiekvienas savo nuomonę išsakykite :)

Sveikas, norėčiau tau draugiška patarima duoti, nekūrk 'š..'. Klausytojus susirinksi tik su rimtu projektu, kiek matosi tikrai licenzijos neturi, o be jos tikrai tau gali gerai nesibaigti, sedėsi su gan nebloga bauda, gal ir įspėjimu. Na jeigu šito patarima nepanaudosi tai tada pasakyčiau,kad kūrti paprasta puslapį, nieko ten įpatingo nereikia, kad tiesiog būtų 'User-Friendly'. Tikrai yra daug kur padirbėti, bet geriausia tai viska išplanuoti iš anksto ir kūrti po biški negu tiesiog išleisti šlamšta.

Turėjau aš ir tą radija kaip 'JustFM, PulsFM' ir esu daug patarimų gavęs, todėl šioj sritį tai gan neblogai nusimanau, bet čia tau spręsti.

Sekmės ;)

img.png

(redaguota)

Sveikas, norėčiau tau draugiška patarima duoti, nekūrk 'š..'. Klausytojus susirinksi tik su rimtu projektu, kiek matosi tikrai licenzijos neturi, o be jos tikrai tau gali gerai nesibaigti, sedėsi su gan nebloga bauda, gal ir įspėjimu. Na jeigu šito patarima nepanaudosi tai tada pasakyčiau,kad kūrti paprasta puslapį, nieko ten įpatingo nereikia, kad tiesiog būtų 'User-Friendly'. Tikrai yra daug kur padirbėti, bet geriausia tai viska išplanuoti iš anksto ir kūrti po biški negu tiesiog išleisti šlamšta.

Turėjau aš ir tą radija kaip 'JustFM, PulsFM' ir esu daug patarimų gavęs, todėl šioj sritį tai gan neblogai nusimanau, bet čia tau spręsti.

Sekmės ;)

puiku kad tokių žmonių dar lietuvoje liko nes pastebėjau mažai kas su radijais užsiima :) dėl licencijos atsakingas tiekėjas jau viskas kaip ir tvarkoje o dėl išleidimo tokio greito tiesiog nenorėjau ilgai kurti kadangi tai tik radijas o jo kūrimui neplanavau dėti daug planų iš viso tai buvo tik mintis patalpinti playerį į minecraft tinklalapį , bet štai mintis išaugo į didesnę. Dar kartą dėkoju už patarimus!

Geros dainos. +rep :)

ačiū už palaikymą! :) Redaguota , nario Enoxs.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4147 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...