Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Renkuosi naują telefoną ir šiuo metu apsistojau ties Microsoft Lumia 535. Toks sakyčiau visai gražiai atrodantis telefonas ir paskutiniu metu Windows OS visai patraukė.

Tad norėčiau išgirst jūsų nuomonę, ar verta pirkti šį telefoną, gal kas nors turit jį, kokie įspūdžiai, nėra jokių problemų su juo?

Motina tokį nusipirko, nu aš išrinkau, nes reikėjo išrinkti gerą telefoną už mažą kaina. Telefonas kaip telefonas, bent jau už tokią kaina nėra ko norėt, ten aišku stringa naršyklės ir pnš palyginus su mano nexus'u, bet kaina atperka savo, nors nėra ko gailėt ir pnš. Jeigu tau patinka windowsphone tai imk, bet asmeniškai man tai jie šudini, bent jau kiek teko naudotis visada nusiviliu, tas pats su iphone.. Geriausia pasiimt androidą ir busi laimingas :).

Nu kaip už vos 112€ tai tikrai neblogas variantas. :) (http://www.mobilusmiestas.lt/Mobilieji-telefonai/Nokia/Microsoft-Lumia-535.html)

Motina tokį nusipirko, nu aš išrinkau, nes reikėjo išrinkti gerą telefoną už mažą kaina. Telefonas kaip telefonas, bent jau už tokią kaina nėra ko norėt, ten aišku stringa naršyklės ir pnš palyginus su mano nexus'u, bet kaina atperka savo, nors nėra ko gailėt ir pnš. Jeigu tau patinka windowsphone tai imk, bet asmeniškai man tai jie šudini, bent jau kiek teko naudotis visada nusiviliu, tas pats su iphone.. Geriausia pasiimt androidą ir busi laimingas :).

Pigus android'as tai tikrai nėra geras dalykas. Windows sistema manau geriausiai veikia su žemesnėmis specifikacijomis ir gan greitai :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

pats turiu lumia 930 tai pats windows os tikrai daug patogesnis uz android.taip pat kamera belekaip gera aisku ir lumia 535 turetu but nebloga,nes lumios pries androidus ant kameru laimi ..ant lumia daug geresnes ft pagausi.. o kaip ir kazkas sake kad truksta snapchato.. o seip kaip kiti sako kad truksta programu tai naxuj ju tiek reikia ? nematau jokio tikslo siustis visokias lempiskas programas bent pas mane tai kiek is store programu parsiusta tik del fotkiu effektu visokiu ir pan.. o seip tikrai geras varijantas.. jeigu nenori leist tukstancius uz zema kaina geriausias tel turbut..

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Jei tinka (geru) appsu trukumas, tai imk sita..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...