Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3716 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Email laiškučių su prisistatymais ir noru prisidėti prie mano komandos gavau tikrai nemažai, ne tik iš šio forumo bet ir iš kitų projektų, todėl CS: GO žaidėjų paiešką sustabdau. Tai tiek

Sveiki. Ieškau kelių CS: GO žaidėjų su The Global Elite arba truputį žemesniu Rank. Būtinas amžius nuo 20 m., mikrofono turėjimas ir gebėjimas bendrauti.

Aš pats esu The Global Elite jau gan senokai, bet taip vis neprisiruošiu sukurti pastovios ir nuolatinės Steam CS: GO komandos, linksmam bei įdomiam pažaidimui tiek pačio CS: GO, tiek galbūt ir kitų MP žaidimų, skirtų Steam platformai, kai yra noro ir laisvo laiko tuo užsiimti.

Vis tenka žaisti su random žaidėjais arba Steam draugais, kurie yra daug žemesnio Rank ir visada tokius "traukti" reikia, tempiant vienam visą komandą.

Pražaidęs esu ~ 1.790 valandų in Steam. Laimėjęs ~ 690 Competitive Match'ų.

Patinka žaisti iš CS: GO Skin'ų.

Dažnai tenka taip žaisti, tik kažkaip nesusirenku pastovios komandos, bendru susitarimu pasiskirstom draugiškai į komandas ir šaudomės ;-D Prizinis fondas yra kuklus nuo 5€ iki 15-20€. Laimėjusi komanda pasiima viską.

Šiuo metu jau yra "pasistūmėjęs" truputį šis reikalas su CS: GO komandos kūrymu. Yra 5 žaidėjai, bet kolkas galutinio komandos pavadinimo neturim dar ;-D

Mūsų mini komandą sudaro: aš, dvi panelės po 22 m ir 24 m. ir dar du vaikinai po 25 m ir 26 m. Visi esam tokio pat Rank. Esam realiai pažįstami, tik nevisada turim laisvo laiko kartu draugiškai susirinkti, tai nusprendžiau internete pabandyti paieškoti bendraminčių. Gal pasiseks kažką rasti.

Jeigu tave sudominau ir tu ieškai taip pat žaidėjų, tai parašyk savo Steam ID ir truputį apie save- tokį mini savo aprašymą atsiųsk man į Email: [email protected]

Iš Steam MultiPlayer žaidimų,

be CS: GO patinka žaisti dar: Dragon Ball XenoVerse, Payday 2, Dota 2, Garry's Mod ir Arma 3. Retkarčiais Rust.

Tai būtų tiek.

Redaguota , nario d5e7nii
(redaguota)

Tokio amžiaus žmonės dirba, kuria šeimas o ne pūva prie ekranų ir ieško virtualių draugų kaip ne kurie.

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_sports

Prie ekranų jie uždirba pinigus taip pat, niekas jiem šeimos kurti nedraudžia taip pat.

Dar tai vadina hobiu, kai kurie žmonės kartais parėja pažaist nueina, nereiški jog visą dieną prie PC sėdi. 

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_sports

Prie ekranų jie uždirba pinigus taip pat, niekas jiem šeimos kurti nedraudžia taip pat.

Centus jie ten uždirba su supistom akim ir protais, Tokie žmonės degraduoja, o tokie kaip jūs tiki tom pasakom tas pats kaip pasaka kad Dievas sukūrė pasaulį, tai pasakos apie tai kaip jie uždirba pinigus. Degradavę jie visi, nolaifina diena dienon neiviena mergina nenorėtų su tokiais bendraut degradais.

(redaguota)

Centus jie ten uždirba su supistom akim ir protais, Tokie žmonės degraduoja, o tokie kaip jūs tiki tom pasakom tas pats kaip pasaka kad Dievas sukūrė pasaulį, tai pasakos apie tai kaip jie uždirba pinigus. Degradavę jie visi, nolaifina diena dienon neiviena mergina nenorėtų su tokiais bendraut degradais.

Jeigu nukrypstam į kiek uždirba kai kurie žaidėjai tai yra milijonai. Taip pat organizacijos moka žaidėjams algas. Tarkim vienas turnyras turėjo 10 milijonų prizinį fondą, gal tau ir lašas jūroje, bet tarkim. Ir nesirūpink ar jie turi merginą ar ne, rūpinkis savo panele, o jie rūpinsis savo, aš taip pat nesikišu į kitų santykius, man užtenka savo. + Kai kuriem tai hobis, kai kuriem tai darbas. Darbas turi daug formų, tai vienas iš jų. Tau nepatinka? Tu nesidomi, jiem patinka - jie domisi ir žaidžia. 

Redaguota , nario No Fear

Simply amazing

(redaguota)

Jeigu nukrypstam į kiek uždirba kai kurie žaidėjai tai yra milijonai. Taip pat organizacijos moka žaidėjams algas. Tarkim vienas turnyras turėjo 10 milijonų prizinį fondą, gal tau ir lašas jūroje, bet tarkim. Ir nesirūpink ar jie turi merginą ar ne, rūpinkis savo panele, o jie rūpinsis savo, aš taip pat nesikišu į kitų santykius, man užtenka savo. + Kai kuriem tai hobis, kai kuriem tai darbas. Darbas turi daug formų, tai vienas iš jų. Tau nepatinka? Tu nesidomi, jiem patinka - jie domisi ir žaidžia. 

Vien pamatęs juos pasakyčiau, kad degradavę nuo to cso :D realiai gal ir gauna centus nu maximum 3k i mėnesį + išlaidos.

Redaguota , nario X1FioN

Vien pamatęs juos pasakyčiau, kad degradavę nuo to cso :D realiai gal ir gauna centus nu maximum 3k i mėnesį + išlaidos.

Nes žinai šitas darbas + darbas už šitų ribų ne rimti pinigai. Nežinau kokia suma pas tave jau rimta, bet 3k eurų + turnyrų, sticker money yra pakankamai daug. Aišku reikia mokėt prasimušt jiem į tokį dalyką. Jeigu žmogus turi talentą tegul bando. Tas pats sporte. Yra durnų sportų rūšių, bet jeigu žmogus talentingas toje srityje tada tegul bando vistiek. Degradavę ar ne, bet tai yra toki patys žmonės, kurie turi merginas(ne visi, bet nesakyčiau jog kiekvienas gatvėje čiūvakas su panele vaikšto). Ir arba turi hobį, arba tikrą darbą. Čia kaip kam atrodo tikriausiai, bet suprantu kur tu lenki.

Simply amazing

Vėjus čia šneki , pasigooglink ir sužinosi kiek jie uždirba iš tikrųjų :) 

Su supergames.lt nuo 2010-12-12

Tu išvis zavali, dar vienas vaikas tikintis apie pasakojamus isivaizduojamus pinigus iš NOLAIFINIMO ?!

Būtent už 4 valandų prasidės CS:GO Major turnyras kuriame prizinis fondas 250.000$ + kiekviena komanda dalyvaujanti uždirbs iš stickerių kuriuos parduoda milijoniniais kiekiais. 

Simply amazing

(redaguota)

Tokio amžiaus žmonės dirba, kuria šeimas o ne pūva prie ekranų ir ieško virtualių draugų kaip ne kurie.

Sėdėti per dienas forume, komentuoti ne pagal temos paskirtį ir nesuprasti temos prasmės yra daug didesnė degradacija.

Aš temą sukūriau tik vienu tikslu: surasti kelis CS: GO žaidėjus su aukštu Rank, nes norisi turėti gerą komandą ir drąsiai statyti skinus mini turnyrams, kai prizidinis fondas 50€ ir daugiau. Tik dėl šių mini draugiškų turnyrų norisi susikurti gerus žaidėjus ir linksmus pašnekovus. Tie Competitive paprasti pradeda pabosti man. Rank vistiek jau daugiau nepasikelsiu.

Nustokit čia nesąmones komentuoti apie gyvenimo prasmę ir nedarykit panikos mano temoje. Ramiai! Viskas bus gerai! Žaidimus žaidžia ir 30 mečiai, 50 mečiai, ir 10 mečiai, ir psichologai, ir patys turtingiausi pasaulio žmonės, nebūkit kai kurie tokio siauro mąstymo- pabandykit pabūti platesnių pažiūrų.

Keli norintys prisidėti prie mano komandos jau parašė iš šio forumo, keli parašė vakar iš kitų forumų bei projektų ir jeigu ten su visais yra viskas ok, tai gal ir pakaks tų žaidėjų jau.

Mano internetiniai žaidimai būna 3-4 kartus į savaitę po 2-5 hr. po darbo, kai norisi kažką nušauti ir linksmai pachatinti su draugais arba linksmai pažaisti kažką. Pastaruoju metu "užkabino" mane tik Dragon Ball XenoVerse ir Arma 3, bet nepamirštu iR CS:GO.

Dabartinių norinčių žaidėjų mano CS: GO komandai kaip ir užtenka, todėl laikinai šią paiešką sustabdau ;-D

Šią temą galite kaip ir rakinti. Iki.

Redaguota , nario d5e7nii

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3716 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...