Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man tas pats...Wtf

Rootintas telefonas, užklausiu gamintojų kaip tai sutvarkyti

Man viskas veikia, bet kaip paspaudu EARN MONEY -> UENTO, uzkrauna ,bet jokiu programu nerodo... Paskyra aktyvavau. WTF

Tai ne visada jos yra, nes programa skiria kažkiek lėšų downloadams, kai išnaudoja limitą dingsta - reikia stengtis kuo greičiau pačiupt.

Neimanomą pajunkti tos programos įjungiu 3 sekundės išjungia automatiškai telefonas.Ką daryti?Galite padėti?!

Bandyk dar kartą, man būna taip irgi dažnai.

Man užsiregint leidžia bet kaip tik suvedi duomenys paspaudi login ir išjungia programa rašo lentele 'programa sustojo'

Pabandyk perkraut telefoną.

Kątik gauta dar viena išmoka. Išmoka per sekundę. Prisijunkite naudodami mano ref nuorodą, padėsiu visais įmanomais klausimais!

3998358413c4a7aa6d7962a005cbb22e60.jpg

Dėkui labai, kad pasidalinai šia programa.Viskas tvarkoje veikia, bent jau man. Jau turiu 30 points

Nėra už ką.

Žmonės, noriu pabrėžti, kad dažniausiai daugiausiai APP'ų duoda siųstis apie 17val, ir naktį nuo 00:00. Tai būkite budresni tais laikais, uždirbsite daugiau taškų. Nuolat, turėdami laisvo laiko žvilgtelėkite, gal yra naujų programėlių!:)

Prisiregistravau per tavo reff koda, tačiau man meta tą nesąmone su improper Device ID, užsiregistravau per planšete. Ar eina tai sutvarkyti?  :|

Yra gal kažkokia panaši programa ant iphone 4?? Nes neturiu android tel :D

del erroro jau pranesta programos kurejams, laukiu atsakymo.

del iphone nezinau, pabandyk kitas minetas programas temos pirmame poste:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3701 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...