Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Skin'ai nebeparduodami, jei norėsit pirkt, rašykit per Facebook. Taip darau todėl, kad atsirado keletas "protingų" apgavikų, kurie niekuo nepasitiki, neturi reputacijos ir nori, kad jiems pirmas eičiau :)

Šiose grupėse galėsite mane rasti:
https://www.facebook.com/groups/csgolietuviai/?fref=nf
https://www.facebook.com/groups/370663736449701/

Redaguota , nario TheLighteris
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 3
3ef4afc66d78ec178f7589001f31a907654.gif
  • ,

Iš kur išrovei, kad scammeris aš?

Aš tau Scameri uždesiu ant trade Scam žinute, gausi daug report sumautas grybe. Zmogus neturi nei vartotojo, nei steamtrades reputacijos, apsimetineja kitu asmeniu :D :D As dar tokio kvailo scamerio nemaciau gyvenime

Išvis, ką tu čia per neigiamą atsiliepimą duodi? Koks dar account? Už free atsiliepimus baudžiama

tu čia kam?

Tau

3ef4afc66d78ec178f7589001f31a907654.gif

Mano - thelighteris

Jei neturit ką veikt, tai susiraskit įdomesnės veiklos, negu bandyt scammint su savo istorijom, kad "nesinaudoju facebook, nes ten nepatikimi" ir panašiai, tai nejuokinkit, nes kažkodėl visada paaiškėja, kad esat CS:GO lietuvių grupėse baninti už scamminimus :D

Visų pirma aš naudojuosi facebook'u ir kaip sakiau, kai aš ten nesilankau grupėse, man nėra svarbu. Prašiau pas tave pateikt tas tavo reputacijas iškart užsipuolei, kad scam ir dedi į grupę už nieką. :DD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...