Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4121 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hmmm įdomus tavo požiūris, bet kartu ir klaidinantis visgi žaidimai labai daug kainuoja ypač dayz,bioshock kurių retas iš lietuvių turi, kadangi kaina gan didelė virš 20 eurų tai tikrai. Paistalai ir liks paistalais, nori pasakyk šis vartotojas nevertas 15eurų? Jis vertas dar 2x daugiau, kadangi žaidimų yra išties daug, o jų bendra kaina manau tave nustebintu, bet esmė tą, kad šis vartotojas daug daugiau vertas, bet aš jį parduodu pigiai, tad jeigu nenusimanai apie kainas išvis prašau nerašinėti į mano temas, arba jei nori čia pasiginčyti ar nori, kad tau įrodyčiau tai tiesiog parašyk į skype. Ir čia dar vienas pastebėjimas, apie kainas gan gerai nusimanai matau, bet lietuvių rašyba šlubuoja, aš nesu eikšteinas lietuvių kalboje, bet jau pas tave ir žioplos klaidos :D.

Pas tave dar žioplesnės "Eikšteine"
  • Neigiamai 1

grafikos paslaugos 

update102.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4121 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...