Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Na, jeigu Jūs priimate į projektą, ir aš sakiau Jums,kad su savo projektu baigsiu ir jį parduosiu, tai ir būčiau pardavęs ir prisijungęs prie Jūsų. Jūs sakėt, kad duosite darbą (t.y) kažką sumappinti, bet ilgai laukiau ir nieko negavau, o po to pastebėjau, kad jau esu išmestas iš skype grupės, kurioje buvau. Na tiek mano nuomonės, ačiū už nerekomendaciją :)

Na tu sakei, kad parduodi. Bet kai pats paklausiau webe su kitu nick pasakei niekada neparduosi tu jo. Tai vat. Tokia diela. 

Pasakysiu tą patį:

O aš nerekomenduočiau :)

Žmogelis tikrai nepastovus ir sunkiai suprantamas.

Tas irgi prie manęs buvo prisiknisęs  :D Sako tipo turiu 10 Euru padaryk kokia modifikacija viskas ok padariau ir vos neapsigavau ...

Turiu chatą. Kai jis norėjo, kad jam visa San Fierro sumappinčiau. Vėliau sako, gal žinai skripteri. Nebenorėjau gaišti laiko su juo ir pasakiau, kad nežinau, tai jis man pasiūlė, kad aš iki gegužės mėnesio išmokčiau skriptinti ir pradėčiau kurti vienas GM, o jis savininkas. Žodžiu, jis ten pievinasi per ta skype :D

P.S. Ne toks jau ir tinginys kiek pamenu aš jį :)
Patikimas.

RobertasHks

Turiu chatą. Kai jis norėjo, kad jam visa San Fierro sumappinčiau. Vėliau sako, gal žinai skripteri. Nebenorėjau gaišti laiko su juo ir pasakiau, kad nežinau, tai jis man pasiūlė, kad aš iki gegužės mėnesio išmokčiau skriptinti ir pradėčiau kurti vienas GM, o jis savininkas. Žodžiu, jis ten pievinasi per ta skype :D

Patikimas.

Dėkoju :)

Kažkas Naujo @ Cooming Soon

• Parašė po 2 savaičių...

Patikimas.

Nusišnekėjai visisškai.

P.S šito žmogaus nerekomenduoju,.

05a713b846c1e799503a7ae6e690870d670.png

Parašiau, kad neeinu į jo projektą, na ir prasidėjo dar nesubrendusio vaiko žaidimai. 

Tokie vaikiščiai net nesivarginkite ir nerašykite 

Tokie vaikai kaip tu nemoka net mappinti nieko apgailėtinas esi *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt*

Vien paskaitęs rekomendacijas, manau žinau koks esate žmogus, yra tekę dirbti su panašiais, manau pačiam yra apie šešioliką metų ir turite nora uždirbti an cigarėčių pakelio, tačiau lakstote iš projekto į projektą, kol negaunate "Geresnio" pasiūlimo, tokie yra daug blogesni, nei tie kurie tiesiog neatlieką darbo už kurį yra sumokėtą, todėl, kad iš jūsų įkeltų nuotraukų "Skype pokalbių" sprendžiu, kad esate konfliktiškas ir kerštingas, todėl taik kaip įkėlėte tuos pokalbius įkeltumet ir mapp darbus kuriuos kūrėte projektui už pinigus.

(redaguota)

Vien paskaitęs rekomendacijas, manau žinau koks esate žmogus, yra tekę dirbti su panašiais, manau pačiam yra apie šešioliką metų ir turite nora uždirbti an cigarėčių pakelio, tačiau lakstote iš projekto į projektą, kol negaunate "Geresnio" pasiūlimo, tokie yra daug blogesni, nei tie kurie tiesiog neatlieką darbo už kurį yra sumokėtą, todėl, kad iš jūsų įkeltų nuotraukų "Skype pokalbių" sprendžiu, kad esate konfliktiškas ir kerštingas, todėl taik kaip įkėlėte tuos pokalbius įkeltumet ir mapp darbus kuriuos kūrėte projektui už pinigus.

Šiaip tai man 19, bet ne esmė :) Aš konfliktiškas ? :D Parodyk kur iš mano įkeltų skype nuotraukų aš konfliktiškas ? :D

Teko turėti reikalų. Nerekomenduočiau. Nesilaiko savo žodžio ir nepadaro to ką pažada. Na kiekvienas turi savo nuomonę, o čia manoji :)

Neturėjau laiko ir neatlikinėjau , man mokslai svarbiau nei koks žaidimukas :)

Redaguota , nario Tomzyxs

Zmogui reikia greito darbaus, bet ne, bet kokio.Pas tave uzsisako, o tu neatrasai jam i skype 2-5d, o paskui rasai buvo mokslai nieko padet negaliu mapp darbas bus uz poros dienu.

Tai zinai del to taves ir nejimciau.

Kas pas mane skype yra tas mato , kad jau prieš savaitę aiškiai buvo parašyta - "Būsiu neaktyvus iki 2015-04-01 - Kas laukia darbų iš manęs - laukit iki tos dienos arba pasiimkit ką kitą :)"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...