Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3541 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Sveiki. Kadangi gyvenu Lietuvoj ir dirbu užsieni (Švedijoj) sumasčiau pasididint savo atlyginima, nes kartais tikrai nėra ką veikti. Taig naršiau po interneta kol radau Švedu socialinį tinklapį kūriame galima į diena uždirbti 100Kronu tai gaunas 10euru. Pinigus galima vestis į banko kortele kas tris dienas ir nereikia jokių paypal ir t.t Čia veikia SWEDBANK. Galėsiu atsiūst pervedimo ataskaitas, arba visa vaizdo įraša, kad jus patikėtumėt. Tinklapi reikia peržiūrėti vaizdo yrašus apie Švedija taip jie plėčia savo šalį, produkta ir t.t Todėl jiems yra geras pliusas ir iš to pelnas ir tieks mums. Ši svetaine atsidarė prieš mėnesi todėl čia dar skaičiuojama tik tūkstančiais žmonės, o ne milijonais. Tai galbūt todėl ir eina daugiau uždirbti, o kiek laiko eis uždirbt to nežinau. Todėl nenoriu skelbti visiems šį tinklapį ir tenoriu pasikviest į savo komanda 15 žmonių. Kokia man iš to nauda? Man nuo kiekvieno žmogaus prisides po papildoma procenta, bet ir nenuskaičiuos nuo jūsų. Man tiesiog duos tuos procentus už padėjima plėstis. Taip aišku jis išpopulerės, bet kol yra galimybe tokius pinigus gautis naudojus proga. Taigi neprašysiu, kad rašytumet man į gmaila, skaipa. Man reikia, kad kviestumėt į FACEBOOK kuriame atsirinksiu žmogu, nes matysiu ir jį patį lengviau leis orentuotis. 

Kvieskite šiuo adresų https://www.facebook.com/arturas.butkus.90 Nepriimu, netinki, arba pilna žmonių grupėje, atsilaisvinus vietai imsiu nauja žmogu iš pakvietusiu žmonių, tai nenusivilkit iškarto. 

Primenu žinučiu neskaitau tai tik kvieskit.

Redaguota , nario Arturasz7
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3541 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...