Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žinau žaidimų forumas čia, bet rašau į tema apie viska :D

vienu žodžiu kampe nulūžo man žiauriai dantis man 14 metų ir vienu žodžiu kai šypsaisi matosi kampe nulūžes dantis...

o per valanda mažiausiai 10 kartų prasišypsojam, mama sako raus ta lauk dantį sako 18-os įdės nauja... Bet iki 18-okos daug laukti tai kartais net gėda nusišypsoti...

dabar skaičiau apie visokius vainikėlius?

Mano dantis nulūžo žiauriai, tik puse šaknies liko... Įmanoma kaip nors pataisyti, uždėti netikra ar dar kažka, gi dabar tokios naujovės atsiranda tai gal yra kokių būdų jį pataisyti?

Visa tai ką visi vardina nuo 18 metų :) Nes man pačiam tai teko patirti, o kaina apie 750 litais buvo kai aš tvarkiaus. Iki 18 metų padarys paprastą kažkokį variantą nebent, kuris laikys max pora metų ir kas pora metų (jei viskas gerai) turėsi atsinaujint kol sueis 18 ir galės įdėt tą nauja dantį.

Nebent pateksi pas tokius, kuriem *Myliu SuperGames.lt* yra ir, kurie nelegaliai viską daro nepaisant apribojimų

Kiek girdėjau, kad iki 18 metų turi tvarkyti nemokamai, nes pas mus vienas gavo į dantis nulūžo ir vėliau jam nemokamai padarė, o jei turėsi 18, jau reikės iš savo kišenės.

Gyvenu vokietijoje šiaip, tėvai dirba tai mums kainuoja dantisto paslaugos

Jo, su lazeriu, gali tą dalį prilipdyt arba su spec. Plombom. O kainos įvairios

nelabai manau, kad kažka su pliomba padaryti, nes kai lūžo ir puse šaknies liko tai tik pačiame gale like puse šaknies...

Gyvenu vokietijoje šiaip, tėvai dirba tai mums kainuoja dantisto paslaugos

nelabai manau, kad kažka su pliomba padaryti, nes kai lūžo ir puse šaknies liko tai tik pačiame gale like puse šaknies...

Tai su plomba, netame esmė, nžn kaip paaiškinti, bet tau atstatys ir bus kaip

Naujas

Paprasta tą dantį susitvarkyti nemokamai... Pasiimk svarščiko prietaisus visus, įsidėk gumos ir susivirink. 

Nusipeza tavo mama... Jau tau auksinius dantis nori dėti gal. Viską šiais laikais odontologai padaro. :)

Tu nebeprikolink su tokiom nesąmonėm :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...