Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki gal kas turite 9 potemės kalbėjimą pasirašia patikrinta ? ar bent jau planą nes man rašo viena tokia bet mokytoja labai piktai žiūri nes žino kad man parašė jinai :D ir taip klaidų pridarė o kitiems draugams irgi rašė ji tai irgi klaidų yra :D tai norėčiau pažiūrėti kitų planus gal pats ką nors parašyčiau geriau :D ar panaudočiau :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Aš turiu 9 potemę, gali ją nusipirkti iš http://kalbejimopotemes.net, puiki kalba :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Aš turiu 9 potemę, gali ją nusipirkti iš http://kalbejimopotemes.net, puiki kalba :)

Dėkui už pasiūlyma bet man jau rašo kalba  :D tik noriu apsidraust nes kaškaip atrodo kad prastai parašys nors jau ilga laiko tarpa ji rašo :D net ir mano broliui parašė ji:D

Nemanau ar kas nors išvis duos tau tą kalbą, nes prie jos dirbo patys arba mokėjo už ją pinigus ir neverta duoti jos. Pats irgi neduočiau jei rašyčiau ta tema, bet rašau 26 tema.

Nu bet geriau pagalvojus tu nusiperki/pasirašai kalba atsiskaitysi viska ten gausi sakykim 10 ir viskas tu ja gali mest niekur nepanaudosi :D tai galima ir pasidalint su kitais :) o taip tai pvz mano 3 klasiokai gavo free kalba :D vienas per sarg.lt susirado kaškokį vilnietį tai davė kitas per fb parašė kad gal kas turit ir davė jam :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Dėkui už pasiūlyma bet man jau rašo kalba  :D tik noriu apsidraust nes kaškaip atrodo kad prastai parašys nors jau ilga laiko tarpa ji rašo :D net ir mano broliui parašė ji:D

Nu bet geriau pagalvojus tu nusiperki/pasirašai kalba atsiskaitysi viska ten gausi sakykim 10 ir viskas tu ja gali mest niekur nepanaudosi :D tai galima ir pasidalint su kitais :) o taip tai pvz mano 3 klasiokai gavo free kalba :D vienas per sarg.lt susirado kaškokį vilnietį tai davė kitas per fb parašė kad gal kas turit ir davė jam :D

Jeigu tavo draugas trenks galvą į sieną, seksi iš paskos? Čia tas pats. Jeigu vienam parašė, kitam davė, tai nereiškia, kad ir tau būtinai turi duoti. Tyngi rašyt pats - http://kalbejimopotemes.net(pats iš ten pirkau pernai).

(redaguota)

Jeigu tavo draugas trenks galvą į sieną, seksi iš paskos? Čia tas pats. Jeigu vienam parašė, kitam davė, tai nereiškia, kad ir tau būtinai turi duoti. Tyngi rašyt pats - http://kalbejimopotemes.net(pats iš ten pirkau pernai).

Nu teisybe sakai :D bet kaškaip sakau nesinori dvigubai lt kišt :/ o kiek kainuoja ten tos potemės ?

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

Pabūsiu irgi už tai,kad geriau nusipirk iš kalbėjimopotemės.net. Pats va šiandien nusipirkau,tai viskas puikiai tiesiog.

mokytoja patikrino viskas ok ? nes pvz ten kur man rašo sakė kad tipo visose kitose mokyklose viskas tinka o pas mus mokykloje netinka visom mokytojom nes ji ten mokėsi :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3609 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...