Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nė vieno neesu žaidęs, bet kiek žinau buvo gana nemažai nusivylimų H1Z1 žaidimu, taip pat kiek žinau nesenai pasikeitė developeris, nes nupirko kompaniją. Sakyčiau, kad pirkt DayZ. Taip pat kiek žinau (nepatvirtinčiau pats nes nepirkęs) ant H1Z1 yra galimybė žaist pay-to-win, ne kaip DayZ

esu tiesiog situacijoj ar verta pirkti dayz, nes kiek žinau, h1z1 ateity bus free-to-play ir to žaidimo eiga vientisa.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

turiu dayz ir neskaitant to kad man jis bsk lagina(pc per silpnas) jis yra. idomus, kartais tokie nesamoningi bugai bet pvz apeit visa mapa kazin ar sugebetum. Su draugu isvis smagu nes vienam tikrai nuobodu yra... Geriau imk dayz, h1z1 vps nesamone ten..

dėkui už argumentus. žadam kokie 5-iese maždaug imti jį, tik nuolaidų laukiam.

O kokie skirtumai tarp dayz mod ir standalone?

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)

dėkui už argumentus. žadam kokie 5-iese maždaug imti jį, tik nuolaidų laukiam.

O kokie skirtumai tarp dayz mod ir standalone?

DayZ mod'ui reikalingas ARMA 2 Operation Arrowhead, o DayZ standalone nereikalingas. Taip pat DayZ standalone bus atnaujinimas, o DayZ modas nemanau ar jau naujinamas (nežinau dėl šito). Bet ant modo yra automobiliai ir zombiai, o ant standalone kiek žinau dar to nėra. (Dėl zombių neįsitikinęs)

EDIT: Klydau. Yra zombiai pagal DayZ wiki.

Redaguota , nario InSaneOxT

Jei labai jau nori H1Z1 palauk, nes po kiek laiko jis bus nemokamas, tada visi ji gales zaist. Del DayZ galiu pasakyt tik tiek kad jei turi intergruota vaizduske - pamirsk :D Esu nusipirkes DayZ (ne arma moda, o ta tikraji) siaip neblogas, tik kaip minejau su intergruota nekaska :/ 

Mano nuomone: pirk katra nori, tik isitikink ar tu tokrai jo nori, ir ar nebus taip kad nusipirkes tu jo nezaisi.

parasas.png?uid=76561198061923055

Pilnai galiu pasakyti DayZ sa vertas tikrai dėmesio. Turiu abu žaidimus tiek dayz ir h1z1, bet žymiai daugiau laiko praleidžiu prie dayz. Kiek žinau kai kurie žmonės turi nekokia nuomone apie dayz, mano manymu taip jis dar ne dabaigtas, bet žaidžiant linksmoje grupelėje tai yra tikras perliukas. Šie abu žaidimai galima sakyti turi panašu žanrą, bet h1z1 yra tikrai daugiau veiksmo, nes ir žmones talpinantis serveriai yra po 200 žaidėju, o dayz didžiausias yra 50. Galiu pasakyti savo tokia sugalvota, visiškai atitinkančia frazę apie dayz: "Dayz action - best action". Nes kai patyri tą jausma, kad kažkur netoliese yra enemy ir susirduri su juo, kinkos bei rankos pradeda drebėti. Net ir dabar rašydamas šį komentarą esu po gan gilaus veiksmo, dar dabar negaliu patikėti kaip galėjau pats vienas patvarkyti 6 žmonių komandą nesenai pridėtoje prison saloje. Nu tai tiek galiu pasakyti DayZ yra vienas iš geriausiu survival tipo žaidimų.

Dar pridedu h1z1 dažniau žaidžia tokie kaip "lone wolf", jei nesupratot ji galima žaisti visalaik vienam ir battle royal ir tiek paprasta survival mode. O dayz yra labiau grupės žaidimas, aišku galima žaisti ir vienam, bet patį žaidimo skonį pajusi random vietoje pasitaukiusi "clan war".

Tai vat, parašiau gan argumentuotą nuomonę, nes noriu praplėsti kuo didesnę dayz community, ir pats esu tikrai didelis dayz fanas.

Dar jei esi silpnu nervų, tai prie jo reikės kolkas priprasti, nes pats žaidimas yra dar tik alpha stadijoje (0.54 versijoje) tai pasitaiko labai daug bugų.

HAV A NAIS DEY. 

apocalypse_girl_by_sikk408-d6o918u.png

• Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

Siulau DayZ, nes H1Z1 yra vaikų žaidimas palyginus su DayZ. DayZ sušišaudymai yra žymiai idomesni, realistiškesnis.

H1Z1 Manau bus kaip koks minecraftas kai bus nemokamas - Daug vaikų, nesamonės ir t.t. net nemanau ar verta iš vis tau tą žaidima išbandyt.

Redaguota , nario AnonymousBl

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...