Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal tu man net nerašei? Su visais bendrauju lygiaverčiai, kai neturiu laiko tai ir nepadedu, perkelių viska veliau ir sutvarkau.

Čia man ne darbas ir už tai man pinigų niekas nemoka. Nesiruošiu mesti darbus ir išpūstom akym bėgti kaškam pagelbėti, tam yra moderatoriai.

Kita vertus nebuvo žmogaus kuriam nebuvo padėta iš mano puses. :)

O temos pavadinimas vertas "OSKARO" ;)

Jaučiu pats ištrinsi savo pranešima, nes dabar kaip nežinau kas pasirodei, neužaugęs tik jam kiek žinau 20+/-, o tu čia kažką nusišneki, jeigu turi tiek laiko skirti šiai beviltiškai temai ir kalbėti kažką apie jį tai keistoka nemanai?

Kodėl taip sakai, kad jis prie žlugimo ribos?

Ne pirmi metai kai atsiranda žmonių kuriems kaškas, kaškaip žlunga.

Bet forumo aktyvumas rodo atvirkščiai. Tegu kiekvienas turi savo nuomone, juk kitiems ir Lietuvoi gyventi gera :)

Jaučiu pats ištrinsi savo pranešima, nes dabar kaip nežinau kas pasirodei, neužaugęs tik jam kiek žinau 20+/-, o tu čia kažką nusišneki, jeigu turi tiek laiko skirti šiai beviltiškai temai ir kalbėti kažką apie jį tai keistoka nemanai?

Kodėl taip sakai, kad jis prie žlugimo ribos?

Todėl, kad keičia moderatorius kaip tapkes...

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Todėl, kad keičia moderatorius kaip tapkes...

Moderatoriai keičiami tol kol bus atrinkti normalus. Anketose visi atrodo "SUPER" bet kai gauna pareigas lukeščiai 90% nepasiteisina.

Šiuo metų turime du senesnius moderatorius kurie puikiai atlieka savo darbą ir kurie manau dar ilgai čia užsibus.

Tačiau dviejų moderatorių mums neužtenka todėl neįskaitant jų ieškomi ir kiti kurie galėtu buti ilgalaikiais moderatoriais.

Gal tu man net nerašei? Su visais bendrauju lygiaverčiai, kai neturiu laiko tai ir nepadedu, perkelių viska veliau ir sutvarkau.

Čia man ne darbas ir už tai man pinigų niekas nemoka. Nesiruošiu mesti darbus ir išpūstom akym bėgti kaškam pagelbėti, tam yra moderatoriai.

Kita vertus nebuvo žmogaus kuriam nebuvo padėta iš mano puses. :)

O temos pavadinimas vertas "OSKARO" ;)

Ypač su manim gražiai bendrauji! 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...