Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

:DDDDDDDDDDDDDD Vistiek tu nepirksi nei ką, tik gaišini žmonių laiką.

Dar karta kartoju tau,neperku as visokiausiu platintu modu kaip ir tu norejai ikisti.Normali projektai kita ir kalba.Tu tus savo editus gali kisti vaikams kurie nieko nesupranta ir nupirks.Tai jei dar ka nori pasakyti i skipe rasyk netersk cia temos,tu cia isvis nelaukiamas.

I coming back to samp!!!

Dar karta kartoju tau,neperku as visokiausiu platintu modu kaip ir tu norejai ikisti.Normali projektai kita ir kalba.Tu tus savo editus gali kisti vaikams kurie nieko nesupranta ir nupirks.Tai jei dar ka nori pasakyti i skipe rasyk netersk cia temos,tu cia isvis nelaukiamas

Neperki, tai suprantu, bet kam pisti žmogui prota, kad perki, o paskui persigalvoti, ai nepirksiu, tu gal atsimerk vieną kartą ir beje jei dedies toks skripteris, tai susikurk savo modifikaciją.

Kur tu matei tema kad as esu jau toks pro skripteris,as esu savotiskas skripteris.O nekuriu savo kodo  nes neturiu tam tiek laiko as turiu gyvenima nei kaip tu kad diena is dienos varvinti akis i kompiuteri atsigauk viena karta nekeles cia vierhos.Nebutina ir verkti kad nenupirkau modifikacijos uz kelis eurus...

I coming back to samp!!!

(redaguota)

Kur tu matei tema kad as esu jau toks pro skripteris,as esu savotiskas skripteris.O nekuriu savo kodo  nes neturiu tam tiek laiko as turiu gyvenima nei kaip tu kad diena is dienos varvinti akis i kompiuteri atsigauk viena karta nekeles cia vierhos.Nebutina ir verkti kad nenupirkau modifikacijos uz kelis eurus...

O tai tu palauk keistoji persona... Iškur žinai, kad aš kaurią dieną varvinu akis prie kompiuterio, kartais ne atvirkščiai yra, kad tu esi žmogus be gyvenimo, sėdi visą dieną SG forume ir tikiesi, kad gausi unikalią modifikaciją už 7eurus. Sakai laiko nėra, kurti naujos modifikacijos, tai tu pala kas tau liepia sedėti dieną, naktį prie modifikacijos, juk modifikacijos kūrimui gali skirti 2-3h ir pilnai užtektu. :)

Beje niekas nekelia čia vierchos, tu čia tik isterikuoji, kad negauni papigiai GM.

Šituom ir baigiu.

Redaguota , nario Ciole

Gamemode kurimas uzsitestu begalo ilgai tokiu tempu,o man reikia truputi greiciau to,bet tas nebesvarbu radau ko ieskojau.As daviau toki pavizdi kad varvini diena is dienos.O iskur tu zinai kad as cia sedu diena nakti.As ne be vaikas kaip pagalvojus apie tave.As turiu gyvenima darba as viska turiu o ka tu turi cj vien tik mokykla...tu geriau truputi nusileisk ant zemes ... As isterikuoju kam tokie vaikai kaip tu man siulo savo editus ir dar ryskiu,man to nereikia... Gerai tuom ir as baigiu.

I coming back to samp!!!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...