Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šiandien po 1 mėnesio pertraukos įsijungiau savo pc ir žiūriu, kad prie koloneles ikonos (garso)yra kryžiukas. Užvesus ant tos ikonos pele rašo, kad neįkištos ausinės, nors jos įkištos. Taip pat bandant paleisti gta san andreas rašo, kad neranda garso kortos. Ka turėčiau daryti? Padėjusieji gaus daug +R3P.

Driver'ių nėra. Pačiam seniau tokia problema buvo. Bet jei driver'ių įrašymas/perašymas nepadėjo tai Windows'us perašyk ir viskas.

Gali gal tada pamoką kokią duot kaip perrašyt? Kažkaip šūdinai aš ten perrašyt bandžiau. Ir gal to draiverio linka gali duot ? Pas mane high definition audio. Duosiu daug REP
(redaguota)

Gali gal tada pamoką kokią duot kaip perrašyt? Kažkaip šūdinai aš ten perrašyt bandžiau. Ir gal to draiverio linka gali duot ? Pas mane high definition audio. Duosiu daug REP

Yra daug youtube pamokų. Reikia įsirašyti windows instalerį į USB, tada išjungti kompiuterį, ir paspausti F2 man rodos, tada pereiti prie Drivers lentelę, ir paspausti CD/Drivers, bet tik įkišus į kompiuterį tą USB kur windows. - Ne taip supratau, galvojau kaip windows perašyti. :D

Redaguota , nario Vetex

PHP5 && CSS3 && HTML5(-4) && PS6 && jQuery...

Universalūs sprendimai nuo nulio.

Per Programs and Features pirma ištrink pilnai tuos driver'ius.. Ir tada per google susirask realtek audio driver'ius.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4159 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...