Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sulaukus 18/19 metų 100 proc. vyksiu į bazinius karinius mokymus, tad dar ir šauktiniai nelabai pamaišys.

O šiaip, jei kam įdomu, bazinius karinius mokymus atliksiu pagrinde dėl mokslų, kadangi 50proc. mokslo kainą užmokės valstybė, taip pat galbūt gausiu pašaukimą stoti į armiją, o ir patirties toje vietoje įgauti tikrai norisi. Kam įdomu galit pasiskaityti http://www.karys.lt/tarnybos-b%C5%ABdai/baziniai-kariniai-mokymai.html

image.thumb.png.04f76b99057cf50b3f2fafdec30466b7.png

libertycity.lt / vicecity.lt / vice-city.eu

Paliks mamai tave liečia todėl gali čia nevaidinti.

Skaičiuojama, kad tokių žmonių Lietuvoje yra apie 200 tūkst., tačiau ne visi būtų pašaukti – įstatyme numatytos ir išimtys, kurios atleistų nuo tarnybos. Pavyzdžiui, turintys negalią, sveikatos sutrikimų, studentai, vaikus auginantys jauni žmonės. Visi šauktiniai galėtų raštu išdėstyti argumentus, kodėl norėtų išvengti privalomojo šaukimo, o prašymus svarstytų komisija.

(15min.lt)

image.thumb.png.04f76b99057cf50b3f2fafdec30466b7.png

libertycity.lt / vicecity.lt / vice-city.eu

Pagalvojus taip tai reikia būtinai eiti. Ypač tiems kurie niekur nesimoko , sėdi ant tėvų sprandu , pašalpas gauna ir prageria. O jei p* ant šalies tai dėl tėvų ir artimųjų tegul tarnauja.

(redaguota)

Nemanykit, kad bet kuri pasirinks ir paims. Ziurima i tris kriterijus: sveikata, issilavinima, neteistuma. Nemanykit, kad i armija paims fiziskai nepajegius. Pirmiausia taikysis i tuos, kurie turi istvermingumo ir stiprumo, veliau tik ims tuos, kurie nesportuoja/nera geros fiziskos formos. Neissilavinusius ir bukagalvius ten irgi neims. Negalvokit, kad jei jau kariuomene tai visus debilus sukvies o protinguoliai toliau ale mokysis mokyklose. Jiems kaip tik protingi zmones reikalingi, nes jie zino ka daryt tam tikroje situacijoje ir nestoves vietoje. Bijoti kariuomenes kaip velnias kryziaus nereikia, tie visokie rusiski filmai ir t.t. klaidina zmones, kad neva joje zmones yra tik musami ir izeidziami. Tokie dalykai vykdavo sovietu laikais, ir tai ne visada, nebent koks konfliktas budavo tarp zmoniu. Dabar kariuomeneje visi yra draugiski, vienas uz kita pastovintys, nes kaip gi kitaip jie gins savo valstybe? Jeigu problema neissprendziama geruoju, gaut i galva visada yra proga - kaip gatveje taip ir tarp kareiviu.

Redaguota , nario xOzer.
(redaguota)

Nemanykit, kad bet kuri pasirinks ir paims. Ziurima i tris kriterijus: sveikata, issilavinima, neteistuma. Nemanykit, kad i armija paims fiziskai nepajegius. Pirmiausia taikysis i tuos, kurie turi istvermingumo ir stiprumo, veliau tik ims tuos, kurie nesportuoja/nera geros fiziskos formos. Neissilavinusius ir bukagalvius ten irgi neims. Negalvokit, kad jei jau kariuomene tai visus debilus sukvies o protinguoliai toliau ale mokysis mokyklose. Jiems kaip tik protingi zmones reikalingi, nes jie zino ka daryt tam tikroje situacijoje ir nestoves vietoje. Bijoti kariuomenes kaip velnias kryziaus nereikia, tie visokie rusiski filmai ir t.t. klaidina zmones, kad neva joje zmones yra tik musami ir izeidziami. Tokie dalykai vykdavo sovietu laikais, ir tai ne visada, nebent koks konfliktas budavo tarp zmoniu. Dabar kariuomeneje visi yra draugiski, vienas uz kita pastovintys, nes kaip gi kitaip jie gins savo valstybe? Jeigu problema neissprendziama geruoju, gaut i galva visada yra proga - kaip gatveje taip ir tarp kareiviu.

Ką ten išvardinai, kad bukagalviu neims ir pan.... Atvirkščiai tokius ir ima, kurie nieko neveikia, tik trina suolus darbo biržuose. Kariuomenei tokiems asams greitai smegenys įstatomos, + atitarnave asmenis turi daugiau privilegiju isidarbinti. čia tau ne sovietu sajunga. net nežinai kas yra ta kariuomene, kad taip šneki, čia tau ne vaiku darželis.

Pagalvojus taip tai reikia būtinai eiti. Ypač tiems kurie niekur nesimoko , sėdi ant tėvų sprandu , pašalpas gauna ir prageria. O jei p* ant šalies tai dėl tėvų ir artimųjų tegul tarnauja.

Taip tokius ir reikia imti, o ka karo atvėju jie veiks? nei pinigu nei namu? plešikavimas, smurtas, prievartavimai, ir ttt. tik blogins situacija

P.S https://www.facebook.com/video.php?v=10201585859568413&pnref=story

Redaguota , nario Garveris

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Tokios priemonės papildyti kariuomenę naujais veidais tik padidins emigrantų kiekį , o ir nemanau kad ir ten kokie 10k karių padės Lietuvai kažkiek prieš Rusiją kadangi Rusija įveikti tai čia tas pats kaip 0,000000001/100 procento na gal papildomi kariai sulaikys rusus kokioms 15minučių daugiau kad valdžia spėtų pabėgti  nesuprantu išvis kam jie taip daro Putinui tereikia vieną mygtuką paspausti ir viskas... ar jie nesupranta  su kokiu priešu žaidžia ar kaip....

(redaguota)

Tokios priemonės papildyti kariuomenę naujais veidais tik padidins emigrantų kiekį , o ir nemanau kad ir ten kokie 10k karių padės Lietuvai kažkiek prieš Rusiją kadangi Rusija įveikti tai čia tas pats kaip 0,000000001/100 procento na gal papildomi kariai sulaikys rusus kokioms 15minučių daugiau kad valdžia spėtų pabėgti  nesuprantu išvis kam jie taip daro Putinui tereikia vieną mygtuką paspausti ir viskas... ar jie nesupranta  su kokiu priešu žaidžia ar kaip....

Man tokie kaip tu nepatinka labai, niekas nesako, kad kariauti kviečia 9mėn apmokymai praktikos ir pan, kaip sakoma iš kariuomenes ir gryžtama tikru vyru.

Buūtum rusas, garantuoju, kad nuomone kiek kitokia pas tave būtų. 

Nieks jūsų neklaus norit ar ne, nesimokai, nedirbi, pjzdink tarnauti, arba sedėk su kitais gaidžiais už 4sienu :D

41 straipsnis. Lengvatos Lietuvos Respublikos piliečiams, atlikusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą ar baigusiems bazinius karinius mokymus

1. Nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą atlikusiems ar bazinius karinius mokymus baigusiems asmenims taikomos šios lengvatos:

1) darbo ir įdarbinimo subsidijavimas;

2) dalies už pagal pirmosios pakopos (profesinio bakalauro ir bakalauro) arba antrosios pakopos, arba vientisųjų studijų programas pirmą kartą įgyto išsilavinimo studijas sumokėtos kainos kompensavimas;

3) asmenims, atlikusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą ar baigusiems bazinius karinius mokymus, aukštosios mokyklos gali nustatyti papildomų lengvatų, suteikiančių jiems pirmenybę stojant į valstybės finansuojamas studijų vietas;

4) keliems pretendentams, dalyvaujantiems konkurse į valstybės tarnautojo pareigas, pagal nustatytus atrankos kriterijus surinkus vienodus rezultatus, teikiama pirmenybė atlikusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą ar baigusiems bazinius karinius mokymus;

5) asmeniui, atitinkančiam teisės aktuose nustatytus reikalavimus, teikiama pirmenybė priimant į statutinių valstybės tarnautojų profesines mokymo įstaigas ar kitas mokymo įstaigas, kurias baigus suteikiama teisė užimti statutinio valstybės tarnautojo pareigas, taip pat priimant į statutines valstybės tarnautojo pareigas, kai priimama be konkurso.

2. Įgyvendinant šio straipsnio 1 dalies 1 punkte nurodytą nuostatą, darbdaviams, įdarbinusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą atlikusius ar bazinius karinius mokymus baigusius karo prievolininkus, mokama subsidija darbo užmokesčiui, nurodytam įdarbinto asmens darbo sutartyje, ir nuo šio darbo užmokesčio apskaičiuotoms draudėjo privalomojo valstybinio socialinio draudimo įmokoms iš dalies kompensuoti (toliau – subsidija darbo užmokesčiui). Jeigu įdarbinto asmens darbo sutartis sudaryta ne visam darbo laikui arba jis dirbo ne visą mėnesio darbo laiką, subsidijos darbo užmokesčiui dydis skaičiuojamas už faktiškai dirbtą laiką pagal apskaičiuotą ar darbo sutartyje nustatytą dienos (valandinį) atlygį. Subsidijos darbo užmokesčiui dydis, kai įdarbinami asmenys, nurodyti šio straipsnio 1 dalyje, yra iki 100 procentų apskaičiuotų lėšų nuo įdarbinto asmens darbo užmokesčio ir nuo šio darbo užmokesčio apskaičiuotos draudėjo privalomojo valstybinio socialinio draudimo įmokos suma. Subsidijos darbo užmokesčiui dydį, neviršijant 1,5 Vyriausybės patvirtintos minimaliosios mėnesinės algos dydžio, ir subsidijos darbo užmokesčiui mokėjimo tvarką nustato Vyriausybė. Darbdaviams, įdarbinusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą atlikusius karo prievolininkus, subsidija darbo užmokesčiui mokama 6 mėnesius, o įdarbinusiems bazinius karinius mokymus baigusius, – 3 mėnesius. Ši subsidija taikoma, jeigu karo prievolininkas buvo įdarbintas per 3 mėnesius nuo nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos atlikimo ar bazinių karinių mokymų baigimo datos.

3. Karo prievolininkams, atlikusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą ar baigusiems bazinius karinius mokymus ir grįžusiems į darbą, taikoma šio straipsnio 2 dalyje nustatyta subsidija darbo užmokesčiui.

4. Taikant šio straipsnio 1 dalies 2 punkte nurodytą lengvatą, Vyriausybės nustatytais atvejais, tvarka ir dydžiu aukštosiose mokyklose studijuojantiems ar jas baigusiems asmenims, atlikusiems nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą ar baigusiems bazinius karinius mokymus, kompensuojama dalis už studijas sumokėtos kainos. Ši kompensacija taikoma 3 metų laikotarpiu nuo nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos atlikimo ar bazinių karinių mokymų baigimo datos. Studijų kainos dalis, sumokėta už ankščiau negu prieš 3 metus baigtas studijas, nekompensuojama.

5. Šio straipsnio 1 dalies 1 ir 2 punktuose nurodytos lengvatos finansuojamos iš valstybės biudžeto, Europos Sąjungos struktūrinių ir kitų fondų bei šaltinių.

Redaguota , nario Garveris

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

(redaguota)

aš be pc neišgyvensiu ir išvis juokingai atrodys 18 su 30 juk dar jauni vaikai kas per nesąmonė aš kaip namiseda tai pieva čia aš tai neesu sakiau neapsimoka nenoriu kad man aiškintu tegu eina tas kas nori aš tikrai nesiriuošiu eiti ir dar privaloma eina jie Na-x-ui kur.wa prisigalvoja nesąmonių dalbajobų partija, kas čia pasaulio pabaiga? geriau jau prie pc sėdėti... po to dar nusius i kokie ukraina padėti... ne ne tikrai ne jokais būdais nesiu, bet dar pad.los gazdina kalejimu nu išvis... nu šakės bet to neturiu aš jegų ten kažką daryti aš pažusiu.... armija tikrai ne tokiems kaip man taip esu lepšys ir ką?

Redaguota , nario edvinas148

aš be pc neišgyvensiu ir išvis juokingai atrodys 18 su 30 juk dar jauni vaikai kas per nesąmonė aš kaip namiseda tai pieva čia aš tai neesu sakiau neapsimoka nenoriu kad man aiškintu tegu eina tas kas nori aš tikrai nesiriuošiu eiti ir dar privaloma eina jie Na-x-ui kur.wa prisigalvoja nesąmonių dalbajobų partija, kas čia pasaulio pabaiga? geriau jau prie pc sėdėti... po to dar nusius i kokie ukraina padėti... ne ne tikrai ne jokais būdais nesiu, bet dar pad.los gazdina kalejimu nu išvis... nu šakės bet to neturiu aš jegų ten kažką daryti aš pažusiu.... armija tikrai ne tokiems kaip man taip esu lepšys ir ką?

Na taip kas nenori vistiek turi eiti, bet yra pasirinkimas susimokėti didele bauda, arba sėsti 3metus į kalėjimą taigi :) tada tau reiktu ringtis susimokėti didele bauda ir toliau sedėti prie pc :)

Jei be bajerio taip šneki, vadinasi, reikia tavo gyvenime kokių pokyčių, nes tu pražūsi prie savo kompiuterio, o ne kariniuose apmokymuose

(redaguota)

Sveiki,

Kaip matau, jau pasidavėte Rusijos provokacijai. Niekas mūsų nedrįs pūlti, nes esame NATO ir Europos sąjungoje. Jei Rusija norėtu, tai užpūltu, o ne žaistu čia su žodžiais. Nepastebėjote, kad Ukraina per ilgai puola ir niekaip neužkariauja? Ar esate per durni tai suprasti, kad Rusija nori įvaryti tik ,,baimės". Norėtu, paimtu, bet taip nėra. Tai pagalvokite logiškiau prieš rašant kvailus komentarus. O dėl kariuominės - kariuominė tikru vyru tikrai nepadaro, iš kur tokį mąstymą ištraukėte? Pagal Jus vyrai turi būti žiaurus ir mokėti žudyti, naudotis ginklais? Biblijoje tokių nesąmonių nėra parašytą, nes yra DIEVO ĮSAKYMAS - NEŽUDYTI. Tas kas į kariuominė eina, tai būsimos bevertiškos gyvenimo aukos, kurias pasiims pats gyvenimas, už ĮSAKYMO pažeidimą. Jau žmonių žiaurumas peržengė visas ribas, visi bus baudžiami, ne nuo valstybės, o nuo pačio gyvenimo. Žemė nėra skirta kariauti, ji gyva, kuri palaiko mūsų gyvybę. Anksčiau žemė buvo tik anglis, bet vėliau pasidarė stebūklas, žemėje atsirado vadens, deguonės, tada pradėjo atsirasti gyvybę, dinozaurai - kurie žudė, ir nepastebėjote jie išnyko nuo katastrofos? O kodėl - patys pagalvokite, juk tokie ,,protingi tikri vyrai esate". Mes žudome gyvūnus dėl maisto, dėl kokio maisto!? Kad pasotinti žmogų kuris yra pats kaip ,,givulys"? Negi manote, kad žmogus yra žudikas? Tokie jau debilai esate, kad negalite to išvegti, ir net sutinkate su privalomąją kariuomine, kuris gadiną Jūsų mąstymą, organizmą, sielą? Tai pirmyn tada! Ginkite tevynė už kurią turėsite atsakyti, ginkite Lietuva, jei mus puls(nors taip tikrai nebus greitu metu), seimo nariai pirmi pis iš Lietuvos atsiprašant. Aš atsisakysiu, ir sėsiu verčiau į kaleimą, negu, kad gadins mano mąstymą, ir darys mane žiauriu, kokie žmonės nėra! Tikrai nenoriu, kad mano vaikai būtų invalidai, ar man kažkas atsitiktu. Juk už visus Dievo įsakymų pažeidimus, reikia atsakyti, ir aš tai daug kartų supratau, kiek matau Jums dar trūksta patirties. Baisu, kad tokia žiauri žmonių karta pasidarė. Dar planuojame keltis į Marsą, nes žemės mums neužteks, norime daugiau ir kimbame į velnio pagundas, už kurias irgi reikės atsakyti. Neikite į kariuominę, o bėkite, nes visa valstybė irgi pabėgs, o mus čia paliks supūti. Na, bet tai per daug plati tema.

Redaguota , nario Vetex

PHP5 && CSS3 && HTML5(-4) && PS6 && jQuery...

Universalūs sprendimai nuo nulio.

Sveiki,

Kaip matau, jau pasidavėte Rusijos provokacijai. Niekas mūsų nedrįs pūlti, nes esame NATO ir Europos sąjungoje. Jei Rusija norėtu, tai užpūltu, o ne žaistu čia su žodžiais. Nepastebėjote, kad Ukraina per ilgai puola ir niekaip neužkariauja? Ar esate per durni tai suprasti, kad Rusija nori įvaryti tik ,,baimės". Norėtu, paimtu, bet taip nėra. Tai pagalvokite logiškiau prieš rašant kvailus komentarus. O dėl kariuominės - kariuominė tikru vyru tikrai nepadaro, iš kur tokį mąstymą ištraukėte? Pagal Jus vyrai turi būti žiaurus ir mokėti žudyti, naudotis ginklais? Biblijoje tokių nesąmonių nėra parašytą, nes yra DIEVO ĮSAKYMAS - NEŽUDYTI. Tas kas į kariuominė eina, tai būsimos bevertiškos gyvenimo aukos, kurias pasiims pats gyvenimas, už ĮSAKYMO pažeidimą. Jau žmonių žiaurumas peržengė visas ribas, visi bus baudžiami, ne nuo valstybės, o nuo pačio gyvenimo. Žemė nėra skirta kariauti, ji gyva, kuri palaiko mūsų gyvybę. Anksčiau žemė buvo tik anglis, bet vėliau pasidarė stebūklas, žemėje atsirado vadens, deguonės, tada pradėjo atsirasti gyvybę, dinozaurai - kurie žudė, ir nepastebėjote jie išnyko nuo katastrofos? O kodėl - patys pagalvokite, juk tokie ,,protingi tikri vyrai esate". Mes žudome gyvūnus dėl maisto, dėl kokio maisto!? Kad pasotinti žmogų kuris yra pats kaip ,,givulys"? Negi manote, kad žmogus yra žudikas? Tokie jau debilai esate, kad negalite to išvegti, ir net sutinkate su privalomąją kariuomine, kuris gadiną Jūsų mąstymą, organizmą, sielą? Tai pirmyn tada! Ginkite tevynė už kurią turėsite atsakyti, ginkite Lietuva, jei mus puls(nors taip tikrai nebus greitu metu), seimo nariai pirmi pis iš Lietuvos atsiprašant. Aš atsisakysiu, ir sėsiu verčiau į kaleimą, negu, kad gadins mano mąstymą, ir darys mane žiauriu, kokie žmonės nėra! Tikrai nenoriu, kad mano vaikai būtų invalidai, ar man kažkas atsitiktu. Juk už visus Dievo įsakymų pažeidimus, reikia atsakyti, ir aš tai daug kartų supratau, kiek matau Jums dar trūksta patirties. Baisu, kad tokia žiauri žmonių karta pasidarė. Dar planuojame keltis į Marsą, nes žemės mums neužteks, norime daugiau ir kimbame į velnio pagundas, už kurias irgi reikės atsakyti. Neikite į kariuominę, o bėkite, nes visa valstybė irgi pabėgs, o mus čia paliks supūti. Na, bet tai per daug plati tema.

Rusija laukia preteksto užpulti, todėl ir žaidžia žaidimus, provokuoja.

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

Tiesą sakant, nusivyliau labai Lietuvą ir Dalia Grybauskaite už tokias nesąmonės. Ne visi kariais taps, ne visi yra žiaurūs, ne visi sugebės paimti ginklą į rankas, todėl privalomoji kariuomine sunaikino visiškai Lietuva su savo durnumu. 21 amžius ir tokios nesąmonės vyksta. Gėda man būti Lietuviu. :) Teks kraustytis iš čia, bei pasikeisti savo piletybę. Neleisiu niekam suvaržyti mano laisvės ir įsakyti man kažkokios kariuominės aukos dalyvauti priverstiniuose apmokymose. O tie kurie sutinka, te padeda jiems Dievas ir įneša jiems proto. Lietuva nenusipelnė būti ginama piliečių, nes tie patys piliečiai prasčiau gyvena už organus, ir dar turi ginti jų šiknas.

Nei vienas normalus žmogus neis į karą, suprasdamas jo pasekmės. Turite tausoti savo gyvybę, ne dėl kitų - o dėl savęs. Prisiminkite šiuos žodžius, prieš būdami priversti eiti į privalomąją kariuominę. Jūs visada turite teisę pasirinkti. ;)

nu , ble duotu man ak begciau rusha kaip per cs ant mesos ir *Myliu SuperGames.lt* vps butu

Gyvenimas nėra žaidimas, pašautas, ne prisikelsi, tai pagalvok prieš rašydamas komentarą, nes mąstai kaip vaikas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4133 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...