Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4143 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kadangi pradėjau užsiminėti skriptinimu (kaip hobiu, ne šudservį kurti), dėl to reikia pagalbos. Pagalbos tokios ir dėl ko sakau šudservį kurti, noriu rast pamoką arba, kad pamokytumėte iš pasidalinto gamemode, sukurti jam SQL failą, nes dabar kaip parsisiunčiau SFSTORIES gamemodą, dėl kaipkurių jame esančių sistemų, nemoku jo pasileist, be to failo.

Tai būt labai malonu, kad padėtumėte, aišku kas galit. Dėl investicijų į jūsų man pateiktą darbą galit neprašyti, nes darau viską savo laisvalaikio, arba hobio noru, tad, kad tam kišiu kokius pinigus iš karto sakau NE!

Iš karto sakau ačiū, kas padedate.

Sukuri lenteles ir pasinaudoji pMA funkcija "eksportuoti". Taip gausi .sql failą su visa informacija, kurią sukūrei.

Nu jau šitą žinojau, bet su tom lentelėm man bėda... Vpš. esu žalias su jų kūrimu per PMA, kiek žiūrėjau pamokų visko, tai iki galo nėra niekas išaiškinta tik padaro Registracija/Prisijungima ir saugojimą, o po to su tom lentelėm ten sudirba, o man huj znat... :D Tai jeigu gali pamokyk biskį ir su tų lentelių kūrimu.

(redaguota)

Nu jau šitą žinojau, bet su tom lentelėm man bėda... Vpš. esu žalias su jų kūrimu per PMA, kiek žiūrėjau pamokų visko, tai iki galo nėra niekas išaiškinta tik padaro Registracija/Prisijungima ir saugojimą, o po to su tom lentelėm ten sudirba, o man huj znat... :D Tai jeigu gali pamokyk biskį ir su tų lentelių kūrimu.

Nieko ten gi sudėtingo nėra. Jei gamemode neturi dar jokių kintamųjų informacijai saugoti (apranga, pinigai, patirtis.......), sukuri duomenų bazę, sukuri lentelę su 3 stulpeliais, vieno pavadinimą padarai ID ir pažymi varnelę prie "A_I" (Auto Increment. Jei nebus nė vieno stulpelio su šiuo nustatymu, negalėsi trinti, redaguoti ar pan. jokios informacijos), kitą pavadini Vardas, Slapyvardis, Vardas_Pavarde ar kaip tik nori, parenki tipą VARCHAR, ilgį nustatai į 24, na o trečią pavadini Slaptažodis ar kaip tik nori, tipas: VARCHAR, ilgis: kokį ilgiausią slaptažodį nori leisti padaryti (dauguma naudoja 40). Viskas, pagrindiai dalykai sukurti.

Esmė yra tame, kad tau reikia pavadinti stulpelį kaip nori ir nustatyti jam tipą bei ilgį jei reikia. SAMPe užtenka naudoti 3 stulpelių tipus:

• VARCHAR - priežastys, slapyvardžiai, slaptažodžiai, datos formavimas;
  • INT (integer) - admin., vip, apranga, darbas ir t.t.;
  • FLOAT - pozicija, gyvybės, šarvai;

Jei vis tiek nesuprantu, rašyk į skype, padėsiu kai turėsiu laiko (dažniau tingiu negu būnu užsiėmęs).

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

• Parašė po 3 savaičių...

Nieko ten gi sudėtingo nėra. Jei gamemode neturi dar jokių kintamųjų informacijai saugoti (apranga, pinigai, patirtis.......), sukuri duomenų bazę, sukuri lentelę su 3 stulpeliais, vieno pavadinimą padarai ID ir pažymi varnelę prie "A_I" (Auto Increment. Jei nebus nė vieno stulpelio su šiuo nustatymu, negalėsi trinti, redaguoti ar pan. jokios informacijos), kitą pavadini Vardas, Slapyvardis, Vardas_Pavarde ar kaip tik nori, parenki tipą VARCHAR, ilgį nustatai į 24, na o trečią pavadini Slaptažodis ar kaip tik nori, tipas: VARCHAR, ilgis: kokį ilgiausią slaptažodį nori leisti padaryti (dauguma naudoja 40). Viskas, pagrindiai dalykai sukurti.

Esmė yra tame, kad tau reikia pavadinti stulpelį kaip nori ir nustatyti jam tipą bei ilgį jei reikia. SAMPe užtenka naudoti 3 stulpelių tipus:

• VARCHAR - priežastys, slapyvardžiai, slaptažodžiai, datos formavimas;
  • INT (integer) - admin., vip, apranga, darbas ir t.t.;
  • FLOAT - pozicija, gyvybės, šarvai;

Jei vis tiek nesuprantu, rašyk į skype, padėsiu kai turėsiu laiko (dažniau tingiu negu būnu užsiėmęs).

Ačiū :) kitam gamemode padėjo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4143 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...