Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4143 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Vakar pastebėjau, kad monitoriuje, įjungus žaidimą atsiranda kažkoks simbolis dešinajame kampe. Tiesa, kas įdomiausiai, kad jis veikia TIK žaidimuose ir TIK tada, kai paspaudžiu ESC. Kaip žaidžiu, jis jau pradingsta.

Kalbant apie programas, jų daug neturiu, nes windowsai ką tik perrašyti, tad nuo ko galėjo tas simbolis atsirasti nežinau.

Arba galbūt tai tiesiog pats monitorius man jį kiša, o ne programos? Tiesiog man įdomu, kas tai per dalykas.

Pateikiu nuotrauką, kad labiau suprastumėte apie ką šneku:

http://www.part.lt/img/f64595d57e4828253c326ecab69da23a973.png

Būtų džiugu sulaukti NAUDINGŲ komentarų, o ne bereikšmių tuščiažodžiavimų.

Galbūt tai įprasta? Aš nežinau, todėl ir klausiu.

2Df9Se5.png

(redaguota)

Sveikas. Pas mane tas pats dalykas. Aš tai atjungiau ji per nustatymus. Tuojaus pažiūrėsiu kaip atjungti ir iškarto numesiu kur reikia eiti, kad atjungti.

EDIT: Eini į NVIDIA GeForce Experience >> Preferences >> Ir kairėje pusėje yra tokia lentelė su kaip ir kategorijomis tai paspausk ant "ShadowPlay". Ir tada "Status Indicator" padaryk off.

Redaguota , nario eXodius1337
  • Teigiamai 1

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Sveikas. Pas mane tas pats dalykas. Aš tai atjungiau ji per nustatymus. Tuojaus pažiūrėsiu kaip atjungti ir iškarto numesiu kur reikia eiti, kad atjungti.

EDIT: Eini į NVIDIA GeForce Experience >> Preferences >> Ir kairėje pusėje yra tokia lentelė su kaip ir kategorijomis tai paspausk ant "ShadowPlay". Ir tada "Status Indicator" padaryk off.

Ačiū labai. :)

2Df9Se5.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4143 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...