Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[ BANDYMAS APGAUTI ] BadisLTU, tomux., fake lukonic.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki šiandieną bandė apgauti BadisLTU, norėdamas pirkti steam paskyrą, pasakė, kad duos 25 eurus swedo pavedimu, aišku pirmas nenoriu eiti, kaip ir jis, pasiūliau middlemana, sako jo greit pridėsiu, pridėjo fake lukonicą, ir kai parašiau, kad turiu tikrąjį, pradėjo pudrinti smegenis, vienu žodžiu.

cqlka3P.pngGHLbho2.pngiWpP8oo.png5bWWpAn.png

Apie narį:

nick: BadisLTU

GL && HF SCAMMERS!

• Teigiamai 2
tumblr_ld3vptfYwk1qdc388o1_500.gif

• ,

:DD Asile, ta Lukonic turejau nuo seniau, norejo pirkt pas mane iv.lt balansa, bet nepardaviau ir uzsiliko kontaktuose ir tiesiog dabar pridejau.

Įdomu mažiuk, kodėl pasakęs "Palauk" atsijungei? :)

Nupirksi - viskas bus gerai, eisi per normalų tarpiniką, atsiprašysiu ir ištrinsiu, o dabar lieki šiukšlė mano akivaizdoje.

ne per daug mažiuk įsijautei? :))

YucYEoJ.png

• Teigiamai 3

:DD Asile, ta Lukonic turejau nuo seniau, norejo pirkt pas mane iv.lt balansa, bet nepardaviau ir uzsiliko kontaktuose ir tiesiog dabar pridejau.

So sad ;(... Gal kažką ir apgausi, bet deja ne mane... Tomux191 IP - 78.5*.91.2*3 ir llukoniclll IP - 78.5*.91.2*3 visiškai sutampa ;). Tamsta neapgaudinėkite žmonių, neverta likti padugne dėl materialių dalykų.

• Teigiamai 4

So sad ;(... Gal kažką ir apgausi, bet deja ne mane... Tomux191 IP - 78.5*.91.2*3 ir llukoniclll IP - 78.5*.91.2*3 visiškai sutampa ;). Tamsta neapgaudinėkite žmonių, neverta likti padugne dėl materialių dalykų.

Labai tau ačiū žmogau! Čia net nematiarialas, čia žaidimas, dėl kurio žmonės suzombėję paskutiniu metu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...