Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mieli SuperGames.LT forumiečiai.
Nesikuklinkit ir mestelkit kokių gerų repo citatų.

Štai keletas mano mėgstamiausių.

" Nesvarbu, kad aš liūdnas. Svarbu, kad aš gyvas. "

" O man patinka eit per juodą, baltą, suprast ką reiškia šiluma ir drebėt kai yra šalta. "

" Į užkulnius nukrito jam širdis, jis užsimerkė. - O ašaros įrodė, kad ir vyrai kartais verkia.. "

" Gerumu reikia tikėti, nereikia jo tikėtis. " 

" Aš nebetikiu tavim vien dėl to, kad šimtą kartų man nukritus nepadėjai atsistot.. " 

" Nes, puikiai pats suprantu ką ir tu gerai žinai, tu man vienintele bleeet, o aš tau antras amžinai... "

" Skirstau žmones į turtingus ir padugnes, jei būsiu vienas iš jų - suplėšykit į gabalus. "

" Kaip nebūdavo su kuo, šnekėdavau su sienomis, jos išklausė mane taip kaip iš jūsų neišklausė dar nei vienas... "

" Neverta bybiais matuoti jūros gylio. "

" Juokingas tas Jūsų elitas: jei galit Jūs, galiu Aš - tai gali bet kuris kitas. "

Lauksiu jūsų citatų :P Ant gerų citatų sumesiu + rep ;)

"Sprendžiu apie žmogų iš laikysenos, o ne iš batų, man pochui, tu su ferrari ar passat'u" - Garazhe Nerūkoma!

"Ieškai kaltų? Tuomet gali pradėti nuo Adomo ir Ievos" - Mad Money (Visi skirtingi visi lygūs!)

"Vėl nematę pinigų, gatvėj, naktį, vėl deginam naują Bugatti, vien, kad šilumą išgauti ir parodyt liaudžiai, kad keliai lengviausi niekada, niekada naštos neliaupsint" - Tie Geresni (Repas Šventa)

Peacemaker, " Aš nekenčiu visų, nors iš tiesų bijau vienatvės. Visai, kaip aklas šuo bijo gatvės"

šiaip neturiu daug mėgstamų citatų x.x Realiai ir pasakė mėgstamas citatas kiti ir temos autorius.

" Neatrasi tiesos kol nesuprasi, kas moko jos " - Domas, Micro one

"Gerumu reikia tikėti, bet nereikia jo tikėtis" - Micro one

Aš nekenčiu visų, nors iš tiesų bijau vienatvės, visai kaip aklas šuo bijo gatvės.

Visi mąstančios būtybės esame, tačiau neteisybę amžiais kentėme ir kesime

Leisk sau mąstyt, leisk, siela laisva, sielą paleisk

Neatrasi tiesos, kol nesuprasi kas moko jos

Gerumu reikia tikėti, bet nereikia jo tikėtis

Ir dar daug kitų turiu, jei kam patiko, ir norit dar, galiu pasidalinti :)

giphy.gif

• Parašė po 2 savaičių...

"Klauso, bet negirdi, žiūri, bet nemato smegenyse dar liko vingių, bet jie nihuja nemasto lipa ant galvos bet nepasiekia, net pasistiebia"

"Kuo toliau į mišką- tuo daugiau medžių, kuo daugiau pažįstamų- tuo daugiau dviveidžių"

"Faktai, lieka faktais"

"Bet mentas palides link automato ir pakentes eilėj jeigu tu neturi grynais"

"Užduotis dar vieną diena, aplenkt dar viena krūtį"

"Ji vertino balais lyg prekę "made in china""

"Principai- jų nedrasko laikrodžio rodyklės"

"Apkabini ir nusidegini rankas..."

"Galbūt aš isprotejau, bet atrodo kad mintys girdi"

"Gal mane kalbantį užgožia tyla..."

"Nežudyk, bus lengviau palikt"

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...