Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi gryžau po 6 mėnesiu Counter-Strike poilsio ir nuėjau pažiurėti ar nepraradau savo įgudžio tai pasirodo ne ir noriu kurti Cs Serveri su ko nors kad mokėtu elgtis aš tikrai moku elgtis ir labai gerai,kuriu cs serverius ką pradedu ta ir baigiu.

Jei nori prisidėt į skype ernestas826

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sveiki visi taigi gryžau po 6 mėnesiu Counter-Strike poilsio ir nuėjau pažiurėti ar nepraradau savo įgudžio tai pasirodo ne ir noriu kurti Cs Serveri su ko nors kad mokėtu elgtis aš tikrai moku elgtis ir labai gerai,kuriu cs serverius ką pradedu ta ir baigiu.

Vienas klausimas o kokia modifikacija bus jei bus toks koks man patika gal ir prisideciau.

Vienas klausimas o kokia modifikacija bus jei bus toks koks man patika gal ir prisideciau.

Nežinau nuspresim.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...