Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4172 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ka tu cia nusisneki pirma kart uzsireginau jusu forume galit ip tikrint prisigalvoji cia nesmoniu absurdas visiskas!Rimtai tu gal nesveikas maisai cia kazka atsiprasinesi dar uz savo neteisybe gali laisvai patikrint adminai ip ir pamatys kad niekad dar nebuvau uzsiregines supergames.lt

LF klane 4 metus buvau jai zinot seni oldschoolai  jokiu scamu nieko nebuve gyvenime ,setai rune dar net like nuo tu laiku PK/WAR wilde ,o tu rasai cia visiskas pievas zmogau.

Redaguota , nario LT66

Bet is niekur nieko pradet kaltint nebutais dalykais ir rasyt dar isvis pieva kazkokia tai ka zinau ar tu sveikas labai. Nebezaidziu to runescape jau seniai kaip ir rasiau pries tai ,o pamaciau kad cia zmones pardavineja acountus ir pagalvojau kodel man savojo nepardavus bereikalo stovi nenaudojamas,Kokius tau irodymus pateikt jai as cia nieko nepardaves keistas tu

(redaguota)

Nu ok.

Prieš 5 metus pardavinėjai savo main acc. Kadangi main'as ir čia sakai mainas tai tada yra vienas ir taspats acc.

Gaila, kad hostingai nebelaikė tiek ilgai fotkių, bet tikiu, kad rsbot'e vieną veikėją apgavai. Beto tas tavo acc užblokuotas, ir tikrai ne už nieką.

http://rsbot.lt/index.php?/topic/3012-parduodu-maina-120cmb-f2p-99hp99range99str99att94def/

Čia vėl kažką bandei sukt, bet matomai prigavo, tai galima atskirti iš kitų žmonių postų. http://rsbot.lt/index.php?/topic/8147-nebeparduodu/

Dabar keliaujam dar šiektiek į praeitį. Į 2009. Vėl pardavinėjai acc ir pagal to žmogaus postą matom, kad jis buvo nupirkęs acc ir tu vėl kūrei temą pardavimui.

Ir kuriuo tikėti? Tuom kuris turi forume 25k postus ir esamas administratorius ar tavim? http://ww2.sythe.org/showthread.php?p=5817766

Po to toj pačioj svetainėj po metų vėl kūrei temą parduodamas tą patį acc.

Po 3metų kūrei temas playerup.com/. Už 2  dolcus pardavinėja, ir tikrai manau kažkas turėjo paimti, nes kaina tai centai.

Ir kas įdomu, kad žmogus buvo parašęs, jog nupirko acc, bet staiga vėl tu tą patį acc pardavinėji.

+Dar kažkokių lenkiškų svetainių pilna kur tu ten kažką bandai pardavinėti, bet ten huj suprasi tą kalbą tai nieko negaliu pakomentuoti.

+Sakai, kad 3 metus acc stovi ir nebuvai išvis žaidęs, bet paligynus su fotke ir tavo tikrais statais tai pvz thief yra pakeltas šiektiek ir t.t. Tai kažkas matomai su juo žaidžia/žaidė. Temoje teigi, kad niekieno daugiau nežaistas acc, bet jis stovi jau 3metus nejudinamas. Tai patys skillai negali pasikelti, nebent kažko nežinau.

Dabar dar nebandyk kažko skiest, kad tai buvo seniai ir t.t. Žmonės nesikeičia.

Man jau atsibodo, kad atsiranda tokių vaikų kurie dėl centų apgaudinėja žmones, tad bandau užbėgt tai už akių.

Dar matomai kažkiek palieki žmogui acc, kad jis žaistų su juo, pakeltų kažkiek lvl ir tada susigrąžini. O susigrąžint nėra sunku.

Redaguota , nario EdgarT
(redaguota)

ka tu cia lempas rasai kaipdef pasikele iki 99 nuo to laiko jai as nezaidziu ten visai kitas acountas ,buvau pasijunges keleta kelt paziuredavau kaip kas,taip kad nerasyk cia sudu kas nupirks pamatys kad nebus jokiu scamu duodu visa info bukagalvi ,negadink temos issigalvoji cia lempu baisu esu pardaves pora kitu acc bet ne sita asile.

Ir kodel dabar tas zmogus kuri pagal tave kauseli "APGAVAU" pats yra uzblokuotas?  Nes net nezinai kaip viskas buvo nei ka ,jis pats pirmas atsieme cs:s steama ,tada ir as atsiemiau accounto o cia buvo labai seniai pries 5metus ,todel as neizvelgiu ten nieko blogo mano atzvilgiu ,mane uzblokavo ir ji ,bet galu galiausiai nei manes nei as jo neapgavau ,nes susigrazino jis steama savo ,as acc

Redaguota , nario LT66

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4172 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...