Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turiu šokią tokią bėdelę su savo pele - ji double-clickina man paspaudus tik vieną kartą. Sakykim spaudžiu ant folderio kurio viduje yra dar vienas folderis, tai man galima sakyt 7/10 jeigu ne daugiau kartų atsidarys abudu folderiai man paspaudus tik vieną kartą (kažkodėl automatiškai duoble-clickina), bet problema ta, kad tai yra tik ant windowsų atidarinėjant failus, folderius ir t.t

Žaidžiant betkokį žaidimą (pvz CS:GO) niekada nebūna, kad pradeda double-clickint.

Gal kas yra susidūręs su tokia bėda? Labai užknisa nes dažnai google chrome naudojant uždaro ne tuos langus kuriuos nori, kad uždarytų. Naudoju WIN8.1

❤️

Tu įsitikinęs, kad spaudžiant tik vieną kartą atidaromas folderis ir dar + papildomas paspaudimas atliekamas?

Gali pasižiūrėt nustatymus aplankalų kaip jie yra atidaromi.

Eik į Control Panel\Appearance and Personalization ir Folder Options (ant win8, ant kitų irgi pnš. tur būt). Galbūt yra pažymėta "single click" (šiuo atveju vien užvedant pelę manrods turėtų aplankalas pasižymėt).

Daugiau variantų nematau, iš pelės negali būt nieko, nes kaip ir minėjai, tai vyksta tik atidarinėjant folderius.

Tu įsitikinęs, kad spaudžiant tik vieną kartą atidaromas folderis ir dar + papildomas paspaudimas atliekamas?

Gali pasižiūrėt nustatymus aplankalų kaip jie yra atidaromi.

Eik į Control Panel\Appearance and Personalization ir Folder Options (ant win8, ant kitų irgi pnš. tur būt). Galbūt yra pažymėta "single click" (šiuo atveju vien užvedant pelę manrods turėtų aplankalas pasižymėt).

Daugiau variantų nematau, iš pelės negali būt nieko, nes kaip ir minėjai, tai vyksta tik atidarinėjant folderius.

Patikrinau, padarytas double-click to open folders.

Man ne tik su folderiais, man ir su failais, ant programų pvz steamu naudojantis paspaudi vieną kartą ant žaidimo iškart paleidžia, bet aš tik nesuprantu kodėl jau žaidžiant niekada double-clicko nebūna

❤️

Neturi kitos pelės? Užjungtum ir pažiūrėtum ar nuo pačios pelės viskas eina.

Gali pasikurt kompą safe mode ir žiūrėt, gal kažkokios programos tai sukelia.

Pažiūrėsiu paskui pabandysiu kitą pelę pasijungt.

Bet šiaip man ne tai, kad kiekvieną kartą paspaudus double-clickina, bet kartais nustoja, kartais vėl užeina, pvz dabar steame spaudinėjau nieko nebuvo, nuėjau prie folderių tai iš kokių 10 clickų gal 2 ar 3 double-clickino.

❤️

(redaguota)

Tai, kad nervint pradedat... Pridirba paskiau nežino kaip sutvarkyti. Paprasčiausias būdas paimti kompa atjungti nuo laidu, atsidaryti balkoną, pasiimti kompą ir tada nueiti į balkoną ir ji mesti lauk... Diela ištaisyta.

Mažiau nervuokis, nueik į lauką galvą prapūsk, atsipalaiduok, giliai įkvėpk.

Klausiu dėl to, nes naudojantis laptopu taip nebuvo, perėjau prie stacionaro pradėjo double-clickint, galvoju, gal su nustatymais kažkas blogai, gal PC kažkas yra.

Beje, jeigu tu toks bukas ir nesupranti, tai tam ir yra forumas, tam ir yra tokios padarytos skiltys kaip kompiuterių gedimai ir pagalba, kad galima būtų paklausti, kame gali būti bėda. ;)

Dėkui, kad nuotaiką pakėlei su savo šūdo malimu, pravers man šiandien.  :mucha:

Beje, name gyvenu, tai per balkoną nelabai PC galiu išmest.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4153 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...