Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandien norėčiau išdalinti 2 supergames.lt pakvietimus.

Taigi taisyklės paprastos.

[Svarbu]

Turėsit parašyti, ką šiandien įdomaus nuveikėte mokykloje, darbe, o jeigu buvote namie, tai ką namie įdomaus nuveikiate, po parašyto pasakojimo parašysiu jūsų numerį !

Šiandien 20:00 bus išrinkti 2 nugalėtojai, rinksiu su RANDOM.ORG

• Teigiamai 4

b362b2bdb8495fa3c31627c49e033cb6639.png

• ,
(redaguota)

Dienos pradžia: Nu fsio *Myliu SuperGames.lt**t šiandien klausysiu neprisirbsiu. Per pamoka: Kas čia *Myliu SuperGames.lt*? baigėsi pamokos ir prie direktoriaus garsiai:O *Myliu SuperGames.lt**t, o k*rwa

Dar vienas blogiukas, gaila pipina "Myliu supergames" bet supratau, ką norėjai pasakyt :D NR:4 

big_bb_logo_new.png

Redaguota , nario Paulius`
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Kiek vieną dieną nueinu į mokyklą , bandau mokytis, bet nixują nieko neišeiną kai mano klaselė yra legendinė per pamokas išsipisinėjam prieš mokytojus atsikalbinėjam dirbam nesamones paskui mum auklėtoja atskaito moralą , lošiam azartinius žaidimus kaip pinigų purtymas taip per dieną pasidarai apie 7 eurus nusiperki visokių ššš.. kurių nereikia ir gryžes namo į kiemą paskui komps. ;d

• Teigiamai 1

Kartais tau sako, jog tai neįmanoma. Tiesiog turi įrodyti priešingai.

Kiek vieną dieną nueinu į mokyklą , bandau mokytis, bet nixują nieko neišeiną kai mano klaselė yra legendinė per pamokas išsipisinėjam prieš mokytojus atsikalbinėjam dirbam nesamones paskui mum auklėtoja atskaito moralą , lošiam azartinius žaidimus kaip pinigų purtymas taip per dieną pasidarai apie 7 eurus nusiperki visokių ššš.. kurių nereikia ir gryžes namo į kiemą paskui komps. ;d

Žodžiu THUG LIFE... :D Blogiečiu kiek daug!! NR: 6

Šulei nebuvau tai geriau  :beers:

:D mldc dar vienas blogiukas NR:7

• Teigiamai 6

Nu ką karočė. Acėjau aš į makyklą su uniforma, nes typa darysim klasės nuotrauka. Okey, parašiau aš karočė kontrolkė iš matkės ir kžn ką gavau ten. Poto po kažkokios pamokos nuėjom nusifotografot krč, o aš dar typa geray mokaus tai typa atskirai dareu fotkė kaip moksliuks :33 - nu va gers dalyks aš moksliuks. Acėjas namo padarėu pamcės, sužaidžeu CS:GO matchą ir iš compecicyve gavau ak-47 emerald karočė 3,46eu. Ka gero nuvaikeu Ot Dushy #RKS #TBPS

• Teigiamai 1

Nu ką karočė. Acėjau aš į makyklą su uniforma, nes typa darysim klasės nuotrauka. Okey, parašiau aš karočė kontrolkė iš matkės ir kžn ką gavau ten. Poto po kažkokios pamokos nuėjom nusifotografot krč, o aš dar typa geray mokaus tai typa atskirai dareu fotkė kaip moksliuks :33 - nu va gers dalyks aš moksliuks. Acėjas namo padarėu pamcės, sužaidžeu CS:GO matchą ir iš compecicyve gavau ak-47 emerald karočė 3,46eu. Ka gero nuvaikeu Ot Dushy #RKS #TBPS

Emerald'a galėtum atiduot  :lol:  :lol:  NR: 8

Konkurso nugalėtojai: Numeris 1 ir Numeris 8. Taip išrinko RANDOM.ORG Sveikinu.

• Teigiamai 6

Nebuvau namie , nebuvau mokykloje - Buvau rankinio varžybuose kurias laimėjom! Taigi gryžau su gera nuotaika,bet tuo pačiu pavargęs. Gryžęs nėjau iškart miegoti prisėdau prie kompiuterio pasijungiau funny video tokių kaip VanossGaming arba tiesiog "Kitokie Pasikalbėjimai" ir žiūrėjau dar labiau pakėlė nuotaiką, sumečiau CS kuriame tai pat buvau pirmas irgi pakėlė nuotaiką, na ir gavau iš biologijos gerų pažymių 8 ir 9 irgi pakėlė nuotaiką, pracheckinau facebooką su supergames, radau supergames šitą konkursą tai va štai ir aš čia. :)

Senas vilkas ne tas kuris turi daug patirties,bet tas kuris turi kažkiek patirties ir moka ja naudotis.

374a7170e37d999960e1ff685d74455a587.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...