Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Visai gražūs rangai, siūlyčiau daryti kažką su 3D, ir naudok biškutį blankesnes spalvas nes labai ryškios ir ne kaip atrodo. Po icon'ų reikėjo padaryti kokį nors brūkšnį ar kažką panašaus kad viskas nesusilietų. Su font'u viskas gerai, gražiai atrodo derinasi, tik galėtum ant teksto uždėti šešėlį tada tikrai atrodytų gražiau, taip pat ir su icon'ais.

Sėkmės kituose darbuose ;)

Visai gražūs rangai, siūlyčiau daryti kažką su 3D, ir naudok biškutį blankesnes spalvas nes labai ryškios ir ne kaip atrodo. Po icon'ų reikėjo padaryti kokį nors brūkšnį ar kažką panašaus kad viskas nesusilietų. Su font'u viskas gerai, gražiai atrodo derinasi, tik galėtum ant teksto uždėti šešėlį tada tikrai atrodytų gražiau, taip pat ir su icon'ais.

Sėkmės kituose darbuose ;)

Bandžiau kokį brūkšnį daryt tik nelabai gavosi. Dėl 3D tai gal kitam kartui dydį kitokį parinksiu :D Ir padarysiu drop shadow efektą lyg 3d. na o dėl kitų pastabų dėkoju :)

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Grazu tik galetu buti tamsesnes spalvos

Dėkui

man nelabai.. per daug tokie naujokiski darbai:/ galėjai tamsesnes slapvas parinkti. ir kodėl būtent visuose projektuose nariai pilka, moderatoriai žalia, savininkai raudona? na kodel negalima kazko naujo sugalvoti..

Dėl spalvų nežinau :D O ranguose tai aš tikrai naujokas čia gal mano kokie 4 rangai ;D

QMkPpxPDYY0fu.gif

Kaip naujokui tikrai neblogi, jau beveik visi sakė, kad labai ryškus, todėl norėtusi tamsesnių. Ir šiaip ta stačiakampio forma jau pabodus :/ Išlaužk kokią kitokią formą ir nebūtinai visur reikia dėt tokias iconas kaip visuose ranguose :) Pabūk šiek tiek unikalesnis ir pabandyk kažką naujo! Sėkmės. :)

(redaguota)

Kaip naujokui tikrai neblogi, jau beveik visi sakė, kad labai ryškus, todėl norėtusi tamsesnių. Ir šiaip ta stačiakampio forma jau pabodus :/ Išlaužk kokią kitokią formą ir nebūtinai visur reikia dėt tokias iconas kaip visuose ranguose :) Pabūk šiek tiek unikalesnis ir pabandyk kažką naujo! Sėkmės. :)

Icon'ų paišymas ne man.. Bei žinau kad ta forma pabodus bet galima sakyt ja dar iki šiol naudoja :D bei yra jau antras variantas mano rangų http://www.supergames.lt/topic/210063-forumo-rangai-by-mindart-v2/.

Redaguota , nario Mind

QMkPpxPDYY0fu.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...