Peršokti į turinį

Kaip isgautit am tikra sistemėle su inputtext?


Recommended Posts

Sveiki darau tam tikra sistemėle su inputtext ir išsaugo viska tik nesugalvoju kaip išgauti tam tikroje vietoje, kad būtu atvaizduojamas dialoge...

 

  
       format(file,128,"saves/test/zodziai.ini",name); 
       dini_Set(file,"zodis",inputtext);

Neišmastau pavyzdžių gal kas turit :?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...