Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

ATG.LT || Startuosime greitu metu!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.lt nariai, lankytojai!

Šiandieną norėčiau pristatyti greitu metu startuojantį SA:MP serverį. Kalbant apie serverį, norint sutaupyti laiką ir išvengti begalės klaidų pasirinkome trumpesnį kelią. Kaip serverio pagrindą. Kiek tik galėdami stengsimės ją pakeisti savaip ir įdėti kuo daugiau darbo atliekant atnaujinimus. Tad tikrai nesiliausime stebinti Jūsų su atliekamais atnaujinimais. Žinoma neliksim abejingi ir Jūsų siūlomoms idėjoms. Be to mes stengsimės viską akcentuoti į veiksmą, kaip sakoma žaidžia žmonės serveryje ne tik kur unikalios sistemos, bet kur yra daug veiksmo bei draugiškas kolektyvas.
Mūsų tikslas esi TU, kaip ir kiekvienas iš čia esančių žmonių. Jeigu kiltų klausimas, kodėl Jūs? O būtent todėl, jog be Jūsų mūsų projekto nebūtų galima vadinti projektu. Kadangi tai liktų tik eilinis serveris, toks pats kaip mes esame pripratę matyti didžiąją dalį Lietuvos serverių. Bet mes pasistengsime įgyvendinti savo planus. Vienas jų, suburti didelę žmonių bendruomenę, kurios dalimi gali tapti ir Tu.

 

Truputį apie serverio sistemas:

 

Mašinų sistema:

 

Serveryje galima turėti 2 transporto priemones. Yra 2salonai: senovinių mašinų, prabangių mašinų. Mašinos turės bagažines, į kurias bus galima pasidėti daiktus. Bet per ateinančius atnaujinimus planuojama mašinos padaryti geresnia sistema ir valdima. Tam, kad būtų paprasčiau, greičiau ir patogiau valdyti.

 

Verslų sistema:

 

Šiuo metu serveryje galima išvysti 19 verslų (jų vis daugės), kuriuos nusipirkus galima uždirbti gerus pinigus. Tačiau norint uždirbti bent minimalius pinigus, Jums reikės rūpintis verslu ir jį prižiūrėti. Pavyzdžiui turint parduotuvės verslą, jums reikės nuolatos tikrinti ar jūsų parduotuvėje yra pakankamai prekių. Jeigu prekių nebus - žaidėjai negalės nieko pirkti, todėl uždirbti nebus įmanoma. Prekes galima užsisakyti įėjus į verslą ir parašius atitinkamą komandą. Taip pat bus galima nustatyti įėjimo kainą. Manau parduotuvėms to neprireiks, tačiau tokiems verslams kaip kavinės, restoranai tikrai galima uždėti įėjimo kainas. Todėl tai yra taip pat šioks toks užsidirbimo būdas.

 

Mašinų patobulinimas (tune):

 

Visi serverio garažai: taisyklos ir tune bus uždarytos. Už šias paslaugas bus atsakingi mechanikai, kur tai galės atlikti savo garaže. Visus įmanomus tune. Žinoma be šių dalykų jie turės ir kitų galimybių, tokių kaip: tamsinti langus, pakeisti degalų tipą.

 

Banko sistema:

 

Šiuo metu serveryje yra vienintelis bankas: swedbank. Valdymas yra gana paprastas: galite pasižiūrėti balansą, įdėti/išimti pinigus. Taip pat po miestą yra išdėlioti bankomatai, kuriais naudotis jums reikės pasiimti banko kortelę iš banko. Visi atsiskaitymai serveryje galimi arba atsiskaitant kortele arba pinigus duodant iš pinginės.

 

Dabar truputį apie darbus:

 

Dyleriai - Šiame darbe reikia turėti nusikaltėlio patirties, nes šis darbas yra nelegalus, todėl reikės dirbti tyliai, kad jūsų nepagautų pareigūnai, jūsų tikslas bus iš taško į tašką paimti krovinį ir parvežti į bazę, už kiekvieną atvežimą gausite kažkokį atlygį, bet atlygis bus tikrai didesnis nei kitų darbų, nes čia versitės nelegalia veikla. Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Policijos departamentas – darbas skirtas saugoti miestą nuo įvairaus tipo nusikaltėlių. Šis darbas yra vienas svarbiausių serveryje, kuris lemia ar miestas bus tvarkingas ar pilnas nusikaltėlių. Šiame darbe yra rangai, pagal kuriuos gausite atlyginimą ir geresnius ginklus. Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Medikai – šiame serveryje medikai turės galimybę patikrinti ar žaidėjas yra sergantis. Tuo atveju, jeigu serga galės jį išgydyti. Bus galimybė papildyti HP kiekį bei duoti sveikatos pažymėjimą. Kuris yra reikalingas norint įstoti į tokius darbus, kaip: policija, armija ir kt. Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Mechanikai – kaip jau buvo minėta ankščiau, mechanikai bus atsakingi už mašinas. Nes be jų serveryje daugiau nebus kam tvarkyti jų ir tobulinti. Galimybės yra labai plačios: nuo paprasto remonto iki pilno mašinos tune ir tamsintų langų.Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Fūristai – šiame darbe dirbantys žmonės, turės vežioti prekes į verslus. Kur jų savininkai paprašys tam tikrų prekių už tam tikrą sumą. Fūristams rodys 5 paskutinius prašymus atvežti prekių. Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Taxi – turbūt niekam nekyla klausimas, kokia yra šio darbo paskirtis. Viskas labai paprasta, taksistai vežios žmones iš taško A į tašką B už tam tikrą sumą pinigų. Darbas reikalauja direktoriaus pakvietimo.

 

Darbai kolkas nevisi laukite pratesimo.

 

Maždaug tiek apie darbus ir sistemas. Noriu padėkoti už dėmesį, tiems kas skaitė. Ir noriu iškart pabrėžti, jog tai tik pradinė stadija. Viskas palaipsniui bus atnaujinama, galbūt ir keičiama. Jeigu turi savų idėjų ir nori jas išvysti čia? Užsuk į mūsų tinklapį, kurį rasi žemiau ir parašyk pasiūlymą į kurį mes atsižvelgsime.

Tinklapis: atg.lt

 

Pagarbiai ATG administracija.

Redaguota , nario Johton
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...