Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Spameri tu gal savo nuomone pasilik sau :D  prifloodino čia visas temas EGZpertas

Atsiprašau aš nespaminu, žmogau koks tikslas tada kelti darbus į šį forumą jeigu negalima pagal tavo protą išreikšti nuomonės, šioje temoje aš tiesiog pasakiau kad pagerintų navigaciją, o kitose temos aš parašiau savo nuomones ką aš manau, tai tada jeigu negalima išreikšti nuomonės, tada kam ižvis kurti temas šiame forume, kad žmonės pažiūrėtų į jas ir viskas, o gal tas narys nori kad kas nors jam padėtų, parašyti kritiką ką pagerinti ką pakeisti?

Sėkmės tau, ir linkiu tokių proto bokštų kuo mažiau :)

Atsiprašau aš nespaminu, žmogau koks tikslas tada kelti darbus į šį forumą jeigu negalima pagal tavo protą išreikšti nuomonės, šioje temoje aš tiesiog pasakiau kad pagerintų navigaciją, o kitose temos aš parašiau savo nuomones ką aš manau, tai tada jeigu negalima išreikšti nuomonės, tada kam ižvis kurti temas šiame forume, kad žmonės pažiūrėtų į jas ir viskas, o gal tas narys nori kad kas nors jam padėtų, parašyti kritiką ką pagerinti ką pakeisti?

Sėkmės tau, ir linkiu tokių proto bokštų kuo mažiau :)

Nei jis prašė tavo tos noob kritikos, tuo labiau kai tu riperis ir nieko neišmanai apie tai. Žmogus įdėjo tam, kad parduoti. Tai, kad aš Win bazara :D

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

(redaguota)

Nei jis prašė tavo tos noob kritikos, tuo labiau kai tu riperis ir nieko neišmanai apie tai. Žmogus įdėjo tam, kad parduoti. Tai, kad aš Win bazara :D

Na taip,temoje neparašyta kad reikėtu kritikos,nes kai pirks vistiek reikės pakoreguoti pagal pirkėja. :)

Redaguota , nario Tomas S.

Laisvai Samdomas GFX'eris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...