Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

sanFierro.LT Svajonių kampelis.. || Atrankos forume! || Naujas aprašymas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Miestas iš tiesu atgyvenes savo jau. :)

 

 

vien dėl to į šį servą neičiau dėl pasirinkto miesto. sėkmės

Pasirinkome šį miestą, nes Los Santos miestas kaip ir buvo taip ir liks Ghost town, norint žaisti los santos mieste reikia daug žaidėjų, kitaip ten žaidimas neįdomus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės, tai sėkmės, bet mano manymu serveris nėra įspūdingas, na sakysite pagrįsk argumentais, tai pagal aprašymą irgi susidomėjau serveriu, na pabandžiau užsiregistruoti, įvyko forumo klaida, nepavyko prisiregistruoti, pakviečiau administraciją, tai mikliai, maloniai padėjo, dėl jų neturiu priežasties, kodėl serveris negyvuotu, tai sutvarkė man viską ir savininkas nuėjo tvarkyti klaidos. Tada nusprendžiau pasižiūrėti kokios atrankos vyksta, žinot kaip visi, pasiklausia, kada ten į ką atrankos vyks, na žodžiu paklausiau aš, kada vyks į g. moderatorius ir sako man: Iš moderatorių rinks. Tada pasižiūrėjau yra atranka į moderatorius, užpildžiau, bet ilgai anketa neprabuvo, o reikalas tame, kad paslinkau puslapį į apačia ir pamačiau temą žiūrėjusių žmonių sąrašą, pamatau jog yra pažymėtas, kaip g. moderatorius kažkoks V_P, žvilgtelėjau į skype ir parašiau, ar tiksliai tas žmogus yra g. moderatorius ir man pasakė: Taip šis žmogus yra moderatorius, nes jis yra gfx`eris, na suprasčiau jei jis būtu koks forumo padėjėjas, bet žmogus kuris piešia piešinukus turi tokias pareigas, man kilo mintys, kad jis yra lempinis, na kiek iš savo patirties žinau, kad lempinis serveris, taip ir bus - nieko nebus. Tad anketą ištryniau ir nemanau, jog kažkada tame projekte pasirodysiu, tačiau aprašymas neblogas, gal net tas "G. moderatorius" kūrė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...