Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuris telefonas geriau?


BmwFanasLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, tai zodziu turiu labai dideli klausyma ir net nezinau kaip apsisprest. Zodziu sakiau pirksiu nauja telefona, mane kazkaip nesa ant iphone 6, bet daug kas sako, kad sudas, ir tas faktas, kad lankstos... Labai brangus ir zinau, kad puse kainos sumoki vien uz apple zenkliuka, bet pats telefonas tikrai neblogas, dizainas geras, klasiokas turi visai patiko... O kitas variantas samsung galaxy s5... Sitas man nelabai prie sirdies, bet sako, kad geresnis... Tai kuris is tikro ziurint ir pagal parametrus ir pagal viska yra geresnis ir kuriam labiau apsimoka leist pinigus?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepirk iPhone 6 Plus ir niekas nesilankstys, nors turiu pakankamai pažįstamų, kurie turi tiek paprastą, tiek Plus'ą ir nei vienam nesusilankstė. Tik idiotas imtų ir kištų telefoną į galinę kišenę, kur su subinės svoriu lanksto telefonus. Tas pats manau būtų ir su Samsungais didesniais, bet jie nelinktų, o lūžtų, yra klipų YouTubėj, kai daro "bend testus", tai Samsungai tiesiog perlūžta pusiau, o iš tikro tai jei iš iPhone imtum, tai siūlau imti iPhone 5s, viskas stabiliai veikia, o nusilaužus iš viso atviros durys tau viskam, na, o jei labai nori iPhone 6, tai imk paprasta, nors gali ir Plus'ą, tereikia mokėt saugot telefonus ir niekas niekam neluš, nesilenks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

iPhone pagal parametrus gal ir prastesnis, bet užtat pats jausmas juo naudotis yra žyyyymiai geresnis. Šiaip neimčiau nei vieno, nei kito. Jeigu turi tiek pinigų, tai vietoj tavęs imčiau Galaxy Note 4 (kas būtų neblogas pasirinkimas, bet vis gi samsung, tai daug gero nežada), arba Sony Xperia Z3, kas būtų manau geriausias pasirinkimas, nes yra geresnis už S5 ir dar + atsparus vandeniui. Arba dar pigesnis variantas, bet pagal parametrus beveik toks pat, tai LG G3, kurį aš turiu ir tikrai labai geras, minusų nėra, su ultra hd ekranu pirmą kartą matausi, bet vien tik pliusai. ^^

Redaguota , nario J.Š
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Apple produkcija žymei geresnė nei samsung. Vien tik kaina. Apple per metus išleidžia 1 telefona, nu tik 2014 išleido 6 ir 6 + , bet tik dydžiai skyrėsi, o samsung? Per metus 4-6 telefonus ir kitus daigtus, kainos krenta kosminiu greičiu, užtad su apple taip nėra, kaina gal ir nukrenta, bet tik kokia 70e per metus. Toliau operacinės sistemos, apple žymei greitesnis, nei samsung, dėl patogumo nežinau, nes kiekvienam skirtingai, toliau dydžiu iki 5s buvo praktiška ir labai patogu, neskaitant samsung kur vos telpa į dvi rankas.. Nežinau net ką dagiau dar pasakyt, tiesiog jei duotų rinktis apple (5s-6-6+) ar kokį samsung (s4-s5 ir t.t) rinkčiausi tik 5s ar 6 iphona :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...