Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

HTC One (M9) su Snapdragon 810 pasirodė teste Geekbench


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Naujasis HTC flagmanas One M9, kurio anonsas laukiamas kovo 1 d., paskutiniu metu sulaukia vis daugiau dėmesio. Šį kartą jos testų rezultatai pastebėti Geekbench 3.0 duomenų bazėje.

 

HTC One M9, esant vieno procesoriaus branduolio apkrovai, surinko 1232 balus, tuo tarpu „Multi-Core“ režime – 3587 balus.

 

TaDUsta.jpg

 

Teste dalyvavęs HTC flagmanas turėjo aštuonių branduolių Qualcomm procesorių Snapdragon 810 (MSM8994) su 64 bitų palaikymu ir 3 GB operatyvios atminties.

 

Minėtas rezultatas jau dabar gali būti palygintas su Samsung išmaniajame telefone Galaxy S6 esančiu procesoriumi Exynos 7420, kuris tame pačiame teste surinko atitinkamai 1520 ir 5478 balus.

 

Minėti rezultatai įdomūs keliais aspektais. Pirma, Samsung naujasis procesorius savo skaičiavimų branduoliais niekuo nenusileidžia Qualcomm flagmanui. Tokiu būdu, Samsung turi gerą motyvą didžiąją dalį Galaxy S6 komplektuoti būtent sava mikroschema.

 

Antras aspektas gali duoti atsakymą į pasirodžiusius gandus dėl Snapdragon 810 perkaitimo problemos. HTC flagmane jis dirba 1,55 GHz taktiniu dažniu. Tai leidžia spėti, kad gamintojas galėjo būti priverstas apriboti spartos lygį, atitinkamai ir rezultatai Geekbench teste yra žemesni, nei Samsung procesoriaus.

 

Preliminariais duomenimis, HTC One M9 gaus 5,2“ įstrižainės Quad HD ekraną su 2560 × 1440 raiška, 20,7 MP kamera nugarinėje dalyje ir 13 MP kamerą priekyje, operacinę sistemą Android 5.0 Lollipop.

 

Šaltinis: FaceIT.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...