Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

noriu kad įvertintumėte mano draugo darbą:

https://www.facebook.com/102344124400/photos/ms.c.eJwzNDA0NTK3MDE2sjQwtDQxMNQzRBYxQRExNjMzxxQB6QIA~;oIOOQ~-~-.bps.a.10152783439944401.1073741830.102344124400/10152784336674401/?type=1&theater

Jo puslapį kuriame yra daugiau darbų galite rasti čia: https://www.facebook.com/jed.lt?fref=ts

Taip pat turiu prašymą. Noriu kad paspaustumėte LIKE ant jo darbo. Ačiū. :)

giphy.gif

Na skonio reikalas.. Asmeniškai man - tikrai ne. Pasižiūrėjus atidžiau, galima rasti daug klaidelių menkų (turiu gerą akį). O šis , kitas reikalas. Tas žmogus yra tikrai talentingas. Pasižiūrėk, į šį jo darbą. Manau jis viską pasako.

10704195_681296655321349_814658362337019

Gal ir visai neblogai atrodo, vien tik dėl dėl to, kad didelį įspūdį palieka tas 3D efektas. Mano manymu, tas lyg spalvos perėjimas labai gadina vaizdą, ant "stogo" matosi balti taškeliai, tik geriau atrodytų jeigu jų nebūtų :) O šiaip visumoj žmogus įgūdžių turi, bet kaip ir daugelio dažna problema - kokybė, bet su laiku viskas atsiranda. :)

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Gal ir visai neblogai atrodo, vien tik dėl dėl to, kad didelį įspūdį palieka tas 3D efektas. Mano manymu, tas lyg spalvos perėjimas labai gadina vaizdą, ant "stogo" matosi balti taškeliai, tik geriau atrodytų jeigu jų nebūtų :) O šiaip visumoj žmogus įgūdžių turi, bet kaip ir daugelio dažna problema - kokybė, bet su laiku viskas atsiranda. :)

Tas darbas  daromas realybėje, tad ta klaida ištaisyta tikrai bus.

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...