Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

UŽEIK. Paidverts Unikalus Ptc projektas + Išmokos


Quper`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Paidverts Unikalus Ptc projektas + Išmokos


 


Pirmasis PTC, kuriame už reklamos paspaudimą galite gauti iki 1000 USD.Kompanija MyTrafficValue pristato savo naują, dar niekur nematyta PTC projektą su pelno dalijimosi sistema, kuriame galite uždirbti neinvestuodami.Pasakysiu nuoširdžiai, prisijungę nematysite daug reklamų, čia viskas kiek kitaip. Jūs privalote auginti taškus (BAP) spaudinėdamas kelias bevertes reklamas, kurios po to didina šansus gauti gerų, brangių reklamų. Tai naujas unikalus pelno dalijimosi projektas sumaišytas su PTC elementais. Jūs gaunate jau iš anksto apmokėtas reklamas, kurias spaudinėdami uždirbate pinigus (reklamos galioja 18 valandų nuo jų pateikimo). Taip pat galite ir patys pirkti reklamos paketus po 1 USD, už kuriuos Jūs gaunate 3100 BAP taškų (šie taškai verti reklamų už 1,55 USD!), 50 kokybiškų aplankymų į jūsų puslapį, 100 banerio 125×125 peržiūrų ir 25 banerio 728×90 peržiūras. Taip pat galite kviesti draugus, už kuriuos gausite 10% už pakviesto draugo pirkinius sistemoje ir 5% nuo pakviestų narių reklamų peržiūrų.


 


Sistema palaiko šiuos mokėjimo procesorius: bankinis pavedimas, PayPal, Payza, SolidTrustPay, PerfectMoney, EgoPay, Neteller. Nesvarbu per kurį procesorių pildėte sąskaitą, pinigus galite išsiimti iš visų galimų procesorių. Pasikartosiu, nebūtina investuoti norint uždirbti! Kiekvienas reklamos paketas už vieną dolerį, jums pateiks reklamų už 1,55 USD. Taip pat už 0.05 USD ir 2500 BAP taškų galite įsijungti išmestų reklamų gavimo režimą. O už 10 USD nusistatyti ribą, kokios sumos reklamas Jums pateikti. Pagrindinis kriterijus ir uždarbio būdas yra kantrybė. Kasdien prisijunkite suspaudinėkite visas reklamas ir laukite kol pas Jus pateks gero uždarbio reklamų!


 


Kaip pradėti?


 


REGISTRACIJA- https://www.paidverts.com/ref/Natalija1976


 


nemokamai, tada peržiūrėkite aktyvacijos reklamą (reikia atkartoti 3 tekstus apie reklamą). Sekantis žingsnis būtų kaupti taškus (BAP). Kuo daugiau taškų, tuo didesnis šansas gauti brangių reklamų. Todėl peržiūrėkite 16 BAP reklamų už kurias gausite po 25 BAP taškus (po 100 peržiūrėtų BAP reklamų Jūs gausite 8 reklamas x 25 BAP). Reklamos peržiūrai turite 18 valandų nuo jos pristatymo, po to reklama šalinama iš sistemos, o nuskaityti BAP taškai negražinami todėl rekomenduoju suspaudyti visas reklamas, o kiek vėliau nusipirkti filtrą (kaina 10 USD), kuris filtruos gaunamas reklamas. Pavyzdžiui: nustatęs gauti 0,05 USD vertės arba brangesnes reklamas, gausite mažiau, bet vertingesnių reklamų (bei neprarasite BAP). Kai tik turėsite filtrą, įsigykite ir Recycled Ads narystę, tada gausite papildomai filtruotų reklamų, kurių kiti nariai nesuspaudė per 18 valandų. Reklamos pristatomos labai įvairiai, dažniausiai keletą kartų per dieną. Kantrūs žmonės čia liks apdovanoti!


 


  • BAP Grupė 1 …….. 1600 iki 12000
  • BAP Grupė 2 …….. 12000 iki 24000
  • BAP Grupė 3 …….. 24k iki 48k
  • BAP Grupė 4 …….. 48k iki 96k
  • BAP Grupė 5 …….. 96k iki 180k
  • BAP Grupė 6 …….. 180k iki 360k 
  • BAP Grupė 7 …….. 360k iki 720k
  • BAP Grupė 8 …….. 720k iki 1.5m 
  • BAP Grupė 9 …….. 1.5m iki 3m 
  • BAP Grupė 10 ……. 3m iki 6m
  • BAP Grupė 11 ……. 6m iki 20m
  • BAP Grupė 12 ……. 20,000,000+
  • BAP Grupė 13 ……. 50,000,000+

 


Grupė 14 ……. 100,000,000+* BAP uždarbio grupės. Uždirbama turint 1600 ir daugiau taškų. Neinvestavus per dieną galima uždirbti iki 400 BAP taškų.


 


Patarimas kaip padidinti BAP: Už kiekvieną nupirktą 1 USD reklamos paketą, Jums duoda 3100 BAP taškų, kurių vertė yra 1,55 USD. Tad pirkdami šiuos paketus Jūs auginate savo uždarbį, o tai pat galite reklamuoti kitus savo projektus! Pagrindiniame meniu spaudžiate Buy Ads > Create Ad Campaign ir nustatote ką norite reklamuoti. Štai ir viskas, Jūs katik uždirbote 3100 BAP! Pavyzdžiui aš rekomenduoju vadovautis taisykle 70/30. Tai reiškia, kad rekomenduoju daugiau nei puse uždarbio reinvestuoti perkant reklamos paketus ir taip auginti uždarbį. Likusį uždarbį kaupti ir nuimti dalimis. Pavyzdžiui perkate 7 x 1 USD reklamos paketus, po to kaupiate 3 USD ir juos nuimate. Taip turėsite pastovias pajamas ir augsite, ko pasekoje didės Jūsų uždarbis. Tai asmeninė rekomendacija, galite pasirinkti ir kitokią strategiją.


 


Išmokos


 


Programa šiuo metu stabiliai veikia ir moka jau daugiau nei pusę metų. Investavau 10 USD. Reinvestuoju 50% to, ką uždirbu. Šiai dienai programa man išmokėjo 381,47 USD (303,82 €) ir puikiai auga. Jokių priekaštų, administracijos pagalba laiku, išmokėjimai niekada neveluoja ir paprastai atvyksta sekančią dieną po užsakymo.


 


Untitled1.png


 


 


Sėkmės kolegos!


 


468x60_4.gif


 


Programa tvarkingai veikia ir moka jau daugiau nei 10 mėn


 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek laiko per diena reikia dirbti norint iseiti i pliusa?

Čia mano nuomome reikia dirbt ilgiau nei pusantrų metų, gal 2 metus norint kažko pasiekt be investicijų.

Aš pats investavau 7 USD, dirbu daugiau nei 6mėn, gal 7 jau ir dar tik 7 grupėj sėdžiu (7/15). O 7 grupėj dar nieko gero neduoda, kiek daugiausiai esu gavęs tai 20 dolerių ir tai tik 1 kartą. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...