Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 50
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Žiūrint kam tu jį ruošies naudot, žaist žaidimus - tikrai netiks. O naršyti internete puikiausiai tiks :) Bet kiek esu naudojęs nešiojamą kompiuterį (DELL Vostro 1500), tai žinau, kad tikrai apsimoka keliaujant ir t.t. ir dar patariu nusipirkti modemą internetui už namų ribų.

Bet prieš pirkdamas pasidomėk kokia baterija, kiek rija elektros ir t.t., nes jeigu nori kompą nešiotis su savimi, tą pravartu žinoti :)

Na taip apie ji pasiskaiciau netgi buvau mates tik viena beda baterija nelaiko o as noreciau kad laikytu ir galvoju ka geriau pirkti ar Acer Aspire 5920 ar Acer Aspire 9300. Taip ir neapsisprendziu :(

-- 26 Sau 2011, 11:21 --

P.S. Acer Aspire 5920 - 850lt kainuoja.

Web : Koduoju php ir html kalbom.

Cs : Kuriu pluginus ir mapus.

Ps : Kuriu visokios grafikos darbus.

Video : Kuriu cs,gta bei kitu zaidimu montazus.

• Parašė po 2 savaičių...

Nešiojamas ir stacionarus su tokia pačia geležimi bus vienodai greiti, todėl jei išsirinksit galingą nešiojamą, neturėsit jokių problemų su laginimu ar pan., tik bėda tame, kad nešiojamas būna brangesnis, negu tokių pačių duomenų stacionarus, todėl norint turėti gerą nešiojamą reikia paaukoti daugiau pinigų, nei perkant stacionarų.

• Parašė po 1 mėnesio...
Nešiojamas ir stacionarus su tokia pačia geležimi bus vienodai greiti, todėl jei išsirinksit galingą nešiojamą, neturėsit jokių problemų su laginimu ar pan., tik bėda tame, kad nešiojamas būna brangesnis, negu tokių pačių duomenų stacionarus, todėl norint turėti gerą nešiojamą reikia paaukoti daugiau pinigų, nei perkant stacionarų.

Tiesa, taip yra dėl to, nes nešiojamų kompiuterių dalys yra kitokios, į mažą plotą reikia sukišti visą kompiuterį.

Ir tikrai nesąmones šnekat, kad genda, na nebent perdega acer'iai ir asus, Nes aušinimas - "lėvas". Mano nuo 2008 metų dirba kuo puikiausiai ir nieko nereikėjo keist.

Guest LaurysimO

Geriausi mano manymu HP kompiuteriai ,nes jie tikrai dažnai negenda.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4747 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...