Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nenaudok Hamachi.

Atsidaryk portus ir draugai turės tiesioginę prieeigą prie serverio.

Server.properties faile server-ip eilutėje NIEKO NERAŠYK.

Ir viskas kuo puikiausiai veiks.

Kaip portus atsidaryti rasi čia:

http://portforward.com/

Žinau šį dalyką, bet pas mane pereina per wi-fi. Ir pasmane ir taip išorinis, bet kai jungiu iš laido kažko neveikia. Pabandysiu persijungti į išorinį.

Nu tai va as ne rokas tai :D siulikite acountus bet iki 20LT

Tai už 20 lt ir galėčiau :)

Ignai, taip gali, bet bent jau MAN tai visiškaip neapsimokėtų to daryt, kadangi aš pats mc nelabai žaidžiu, tai man iš to acc nieko gero, aš esu steam prekybininkas, todėl nors vieną žmogų apgavęs iškarto kristų mano reputacija, niekas nebepirktų žaidimų. Bet šeip jeigu dvėjoji dėl manęs gali klaust žmonių kurie yra pirkę žaidimus iš manęs.

Ką tu čia blemba nusipeizi ? nieko nesuprantu... -rep

O ko tu čia nesupranti? -REP. (aš tiesiog paklausiau kodėl pas manęs nėra to folderio, nes norint atsisiųsti su minecraft forge pagalba kokią modą, reikia rašyti į mods folder, o pas manęs jo ir nebūta)

Simuciokas, o kai susikuri mods folderį ir jei nori kažkokį modą į tą folderį įrašyt tai nereikia dar ten papildomai sukurti?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...