Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, piliečiai.

Draugą mokinu žaisti MC ir t.t. Kad būtu lengviau, sugalvojau skurti Hamachi serverį ir ten kartu pažaistume, kol jis išmoktu.. Bet kažkodėl įvyko kažkokia nesamonė... Sukūriau, viskas OK, po kiek laiko paleidžiu serverį, pasikeitęs žėmėlapis, ir maža to, niekas negali prisijungti...

Gal žinot kame reikalas? Viskas veikė puikiai ,pora dienu pamokinau žaisti, ir tik pyst ir viskas.. Dabar serve lakstau aš vienas, o kiti negali...

(redaguota)

Sveiki, noreciau paklausti ar net parasyti nzn kaip pasakyti icon_biggrin.gif . Ar man imanoma pasikeisti ip i isorini pasmane yra namuose 2 kompai Wi-Fi prijungtas mano interneto tekejas meganet o kaip nueinu i cmd ir parasau ipconfig raso kad mano ip addresas yra 25.91.84.164 o kitoi eilutei 192.168.13.12 tuos 13.12 bandziau keisti per tp-link as pamaniau kad pasikeite ip i isorini bet kad ne icon_sad.gif nes niekas negali i mano minecraft serveri. JEIU GALIT PADEKIT mano skype nedas20002 ACIU ! icon_smile.gif

Arba atsakykite forume. laukiu atsakymo

Redaguota , nario nedas2121

5_swsww.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...