Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Sveiki dar kartą. Ieškau serverio Survival moda, jame neturi buti apkrauta daug komandu daug mapu ir visko kito sakant toks paprastesnis serveris ir kad išlaiko ta serveri visalaiką ? Nes aš nerandu nes radau serva jame komandu tiek daxuja kaip sampe kažkokiam nežinau kam išvis tiek komandu ir pora nereikalingu dažniausia buna :)

76561198038560426.png

Na kaip ir viska esu sumetes ant serverio, teliko statybos. Daugiau pagalvojes noreciau ideti daugiau veiksmo i projecta, kolkas daugybe serveriuose pinigai beveik neturi vertingumo, aiskumais Diamantams arba Experience Buteliukams. As isgirdau apie plugina ' Paid-Ranks '. Kaip supratau zmones daugiau kaupia pinigus nei vaisto ant niekiu.

Jeigu yra kokiu nors zmoniu sitoje temoje kurie moka su pluginais tarp Paid-Ranks ir Bukkit, ir galetu man padeti be jokiu litu mokejimu,

buciau labai dekingas,

Projectas Kuriamas!

Moki statyti arba configuriuoti?

Prisijunk!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...