Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Daug esu kartų apgalvojes savo svajonių serverį (SAMP)  tai turėtų būti mano manymu RPG stilius.. Kėkvienas darbas turėtų būti priklausomas nuo kito darbo.. Tarkim tie patys medikai, turėtų būti priklausomi nuo tolimūjų reisų vairuotojų.. Daleiskim iš sistemų, galėtum pasiimti paskolą, bet gražinti tarkim per savaitę, aišku čia žiūrint kokią paskolą pasimtum, bet jei negražini per atitinkamą laiką iš tavęs atimama visi pinigai, visi XP, ar lygiai nesvarbu.. Ir dar gauni BAN kokiai 30 dienų. Kodėl viskas atimama? Todėl, nes realiam gyvenime tave sulygintų su žeme anstoliai ir tu viską turėtum pradėti nuo nulio.

Daugiau nežadu plėstis.. Minčių labai daug turiu, galėčiau parašyti labai daug turbūt kokius gerus 1k žodžių. :) Jei kam reikia įdėjų tai mielai kreipkitės į skype. (Savo įdėjas pateiksiu tik tiems, kurie mane sužavės savo norais, ko nori iš projekto..)

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Daug esu kartų apgalvojes savo svajonių serverį (SAMP)  tai turėtų būti mano manymu RPG stilius.. Kėkvienas darbas turėtų būti priklausomas nuo kito darbo.. Tarkim tie patys medikai, turėtų būti priklausomi nuo tolimūjų reisų vairuotojų.. Daleiskim iš sistemų, galėtum pasiimti paskolą, bet gražinti tarkim per savaitę, aišku čia žiūrint kokią paskolą pasimtum, bet jei negražini per atitinkamą laiką iš tavęs atimama visi pinigai, visi XP, ar lygiai nesvarbu.. Ir dar gauni BAN kokiai 30 dienų. Kodėl viskas atimama? Todėl, nes realiam gyvenime tave sulygintų su žeme anstoliai ir tu viską turėtum pradėti nuo nulio.

Daugiau nežadu plėstis.. Minčių labai daug turiu, galėčiau parašyti labai daug turbūt kokius gerus 1k žodžių. :) Jei kam reikia įdėjų tai mielai kreipkitės į skype. (Savo įdėjas pateiksiu tik tiems, kurie mane sužavės savo norais, ko nori iš projekto..)

patiko aprasymas 

noreciau samoi drift serverio su handlingu <3333333333333

mazai kas drifte zaistu

Viskas tas pats tik žaidimas MTA ir nebūtų XP.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...