Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, susidūriau su rimta problema... Sakykim naršau internete ar žaidžiu žaidimą ir pasigirsta toks garsas lyg atšoktų koks migtukas ir kompiuteris išsijungia... Tai pasikartoja kažkur kelis kartus į savaitę? 

Windows`ų problema? Jei ne, gal galite padėti ir pasakyti kaip išspręsti? Ieškojau visur, nieko neradau. Tikiuosi, kad padėsite :)

Jei nebėra priešo viduje- priešai išorėje nepadarys nieko...

giphy.gif

(redaguota)

Na kai aš domėjausi dėl to, man sakė jog virusas, bet aš netikėjau tuom. Nunešiau pas meistrus man pasakė jog nežino problemos, bet sutaisymas kainuos 300Lt čia laptop. Tai nesupratau jų, jie nežino kas yra, bet žino kainą. Na o problemą pats išsiaiškinau jog buvo ragai su ventiliatoriumi. Ir perkaitęs nuo daug pajungtų programų jis man išsijungdavo ir kartais užlinkdavo savaite, dienai ir pnš. 

Redaguota , nario Galardas

Sveiki, susidūriau su rimta problema... Sakykim naršau internete ar žaidžiu žaidimą ir pasigirsta toks garsas lyg atšoktų koks migtukas ir kompiuteris išsijungia... Tai pasikartoja kažkur kelis kartus į savaitę? 

Windows`ų problema? Jei ne, gal galite padėti ir pasakyti kaip išspręsti? Ieškojau visur, nieko neradau. Tikiuosi, kad padėsite :)

Gal tai koks užimas būna?

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Ant mano seno kompiuterio tai buvo taip žaidi koki žaidimą ir taip juodas ekranas ir užimas toks ir poto restartuojasi. Tai nunešiau pas meistrą tai neatrado kas per bėda, bet pats veliau išsiaiškinau, kad tai gali būti vaizdo plokštę. Tas meistras turėjo vaizdo plokštę aišku naudota, bet dar gera buvo. Tai įdėjo ir nustojo taip darytis.

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Taip, kompiuteris kaista. Bet jis išsijungia dažniausiai ne po ilgo darbo, o tik įsijungus jį... Aš irgi nešiau ten pas tuos meistrus, sakė irgi, kad nežino problemos. Jau atsibosti ima, kompiuteris pirktas prieš metus tai nuo pat pirkimo išsijunginėja.

Tai turi buti garantinis. Nešk :)

Man atsijunginėdavo del to ,kad kaisdavo. Windowsai turi apsauga,kad nesudegtu kompas, ant tam tikros temperatūros jis restartuojasi.

Na turi tie kompai su perkaitimai problemu.Tai ka pats gali padaryt, atsinaujink naujausius nvidia driverius, pirma senus istrini, ir isirasai naujus. Kitas dalykas pasijungti temperaturos monitoriu, http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.18-setup.exe , paziureti ar neperkaitineja, kita beda gali buti blogame adaptoriuje(pakrovejui) arba baterijoje. Jei niekas nepadeda nesk i garantija

huh.jpg

Gali buti problemos su temperatura. Atsisiusk programa "Speccy" ir paziurek kiek laipsniu rodo. Butu gerai, kad SS cia imestum. Galbut yra prinesta dulkiu i vidu, gal kompiuteri laikai ant kokio dekio, ar pavirsiaus pro kuri, ventiliatorius nepaima reikalingo oro. Jeigu yra galimybe, pabandyk atsukti ir paziureti ar ne"uzauges" ventiliatorius (neprisirinke dulkiu). Jeigu taip - pabandyk jas prasiurbti. Jeigu atidarineti nenori ar bijai, gali ant apatines kompiuterio dalies, kur yra groteles prideti dulkiu siurbli (ijungta zinoma :D) ir palaikyti. Tiek, laukiam SS :)

0eb44ed839baf6d287a7b56eabc40ed9165.png

http://www.supergames.lt/topic/205717-padedu-sukurti-serverius-surenku-serverius-sudedu-pluginus-statau-mapus/

Padedu sukurti MC serverius, surenku serverius, sudedu Plugin'us, statau Map'us, Gfx'inu

Temperaturos mazdaug normalios. Butu gerai, kad ta "kaire puse" kur yra ventiliatorius, butu pakelta kazkiek nuo stalo (neuzdengta), kad eitu jai kvepuoti.

0eb44ed839baf6d287a7b56eabc40ed9165.png

http://www.supergames.lt/topic/205717-padedu-sukurti-serverius-surenku-serverius-sudedu-pluginus-statau-mapus/

Padedu sukurti MC serverius, surenku serverius, sudedu Plugin'us, statau Map'us, Gfx'inu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...