Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

sėkmes dar karta puikus intro žavintis žada :)

Dėkui.

Nusibodai su savo projektu. Prisijungęs kekvieną dieną, pamatau vis naują temą apie tavo ale typo "Moderniausią SA:MP projektą" kurio nėra  :mucha:  nėra jokio aprašymo parašytas IP adresas, kad eventų vakaras ir vaizdo įrašas numestas... Apgailėtinas esi  :cry:

Aprašymas yra, jeigu nematai čia visai kita skiltis yra kur video gali kelti, o aprašymas yra, tiesiog reikia paieškoti.

pabriešk kuom jis modernus ir iškirtinis ?

Įskirtinis mapp darbais ir pnš., tiesiog užsuk į serverį ir sužinosi.

✉ Email; [email protected]

1. Šūdserveris ,kuriame dalinami pinigai, kiekvieną vakarą premijos...

2. Tavo reklamos už***a visus. Tu tik parodai savo beviltiškumą, kad moki reklamuot tik Skype ir SG.

3. Tavo dabar reklamuoti? | Tavim pasinaudos, verksi, vėl eisi kažkur kitur ir vėl tas pats.

Na šiaip sveikas.

Aš projekto savininkus pažįstu kiekvieną dieną ir su jais susitinku mieste ir pnš. O tai kaip tu nori pačioje pradžioje pritraukti žaidėjų į serverį ? Žinomą su premijomis kurios vyks visą savaitę, o vėliau žymiai rečiau. Iš ko tu sprendi jog beviltiško reklamos ? Tu 100 žaidėjų niekada nepasiektum žmoguti...

Na šiaip sveikas.

Aš projekto savininkus pažįstu kiekvieną dieną ir su jais susitinku mieste ir pnš. O tai kaip tu nori pačioje pradžioje pritraukti žaidėjų į serverį ? Žinomą su premijomis kurios vyks visą savaitę, o vėliau žymiai rečiau. Iš ko tu sprendi jog beviltiško reklamos ? Tu 100 žaidėjų niekada nepasiektum žmoguti...

Šeip sakei kad mizpete tokiam pačiam gyveni o pačiu ju nepažįsti beje forume sninga wtf , klaidų daug nieks nieko netaiso

Na šiaip sveikas.

Keista..

Iš pradžių pamaniau kad su tavim galima normaliai susišnekėti, be stumimų ir pnš, bet paskutinis sakinys viską pakeitė, pasakyk kodėl taip manai? Gal aš už jumis pasieksiu dvigubai ir trigubai, kas tada ?

P.S Sveikas.

Gal video dainą numestum? :?

Dainos nežinau, nes video ne mano kurtas tai negaliu pasakyti.

Šeip sakei kad mizpete tokiam pačiam gyveni o pačiu ju nepažįsti beje forume sninga wtf , klaidų daug nieks nieko netaiso

Aš juos pažįstu, tam pačiam mieste gyvenu, susitinkam.

Keista..

Iš pradžių pamaniau kad su tavim galima normaliai susišnekėti, be stumimų ir pnš, bet paskutinis sakinys viską pakeitė, pasakyk kodėl taip manai? Gal aš už jumis pasieksiu dvigubai ir trigubai, kas tada ?

P.S Sveikas.

Na tiesiog supranti nervai, tavo tie verkimai ir pnš mane labai greitai supykdo.

Išskirtinis mapp darbais? Šits gm yra platintas

Tu man parodyk šia modifikaciją ir paplatink dar kartą jei tu ją turi ar jis yra paplatina, aš nežinau..

joo, ir jį labai lėtai tobulina..

Modifikacijos darbai vyksta labai lėtai jog viską norime viską atlikti kruopščiai, tai kogi esame užsiemę ir mapp darbai, tai supraskite ir mus, mes visą dieną prie kompiuterio nesėdime, turime savo gyvenimą, galu gale mokslai ir pnš.

(redaguota)

Dėkui.

Aprašymas yra, jeigu nematai čia visai kita skiltis yra kur video gali kelti, o aprašymas yra, tiesiog reikia paieškoti.

Įskirtinis mapp darbais ir pnš., tiesiog užsuk į serverį ir sužinosi.

Woow! Mapp darbai ir panašiai? Štai taip turime pritraukti žaidėjus į SA:MP serverį. Turime geriausią pavyzdį. Dovydą.

P.S Kristupas net į skype neleidžia paskambinti ir t,t. Dar susitinki? Gaila, kad aš ne prie kompiuterio. Patikrinčiau kas, ir kokiame mieste gyvena. :)

Redaguota , nario Aurimas Juk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...