Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi nuo vakar dienos pas mane yra tokia problema , kuri neleidžia normaliai naudotis kompiuteriu ..Kai įjungiu kompiuteri jisai dirba , pati dežė, o ekranas rašo , kad negauna signalo. Taigi aš atsidariau dėžę ir pats bandžiau tvarkyti ir tai truputi padėjo , taigi ką aš dariau : Išvariau visas dulkes , vintiliatoriai ir pnš ; Pas mane yra 2 dėklai ramų , tai iš vienos vietos perdėjau į kitą , bei patį RAM'ą patryniau iš visų pusių į medvilnę , bandžiau dar keleta dalyku iš interneto , kad ištrauki Maitinima palaikai 30 sec On mygtuka ir vėl maitina įkiši , tipo turėtu veikt , nepadėjo , bandžiau Resetint Motinine plokšte Jumper'io pagalba,  bet neradau tos tokios detalės, tai nelindau , nes nelabai norėjau ardyt ... Net nežinau po gerų 3 valandų pagaliau išėjo užvest kompiuterį , kad veiktu ekranas , bet išliko ta pati problema , kad ekranas karts nuo karto išsijungia , arba užsifreezina vaizdas ir vėl po kelių min įsijungia ir gali daryti ką nori. Jeigu kažka neaiškiai suskiedžiau tai parašykit , bandysiu viska papraščiau paaiškint , tikiuosi pagalbos :>.

Tikrink vaizdo kortą. Pabandei vaizdą nuo motininės pajungt?

Hmm , nelabai nusimanau tokiuose dalykuose , bet pažiurėsiu gal rasiu kokį tut , dabar jau ilgokai nenulūžta :D. Svarbu man rast įvairių patarimu ir jeigu vėl kas atsitiks , vėl po viena , po viena bandysiu eit ir gal rasiu išeitį... Šiaip tai man atrodo , kai tą Vaizdo kortą , Inteli apvaliau tai ir pasileido :> gal čia nusišnekėsiu , kaip tau , bet vistiek.

http://www.part.lt/img/e4eb9f36ea1edf6d6f5201aa859a6233644.jpg

http://www.part.lt/img/f8abc04ac1bdfe71f1c16c1b3bf7c3a5193.jpg

http://www.part.lt/img/8240928301703be8f9b73a5a58af322e538.jpg

Žinau , fotografavau su batonu , nes nelabai turiu su kuom :> , tai dėl šito atsiprašau , bet vistiek gal kažkas matosi.

O spec : 
Intel® Core i5-3570 CPU @ 3.40 GHz 3.80 GHz

8 Gb atmintis , bet Dxdiag rašo ~ 4042 Mb

NVIDIA GeForce GTX 760

Windows 7 64bit.

Jeigu dar kažko reikia rašyk.

Btw , kažkodėl labai lagina pc .

Isimk vaizdo plokštę, ir pajunk tą laidą kuris buvo i tokia pat jungti pgr ploksteje, jei susitvarkys - sugedo vaizdo plokste.

Jeigu būtu sugedus tai čj net neįsijunkčiau kompiuterio ... Man dbr tiesiog po kokių 30min kai įjungiu kompiuteri užsifreezina vaizdas arba pasidaro juodas ir rašo no signal ir visalaika kai RR kompiuteriui padarau vėl veikia :/

(display driver stopped responding and has recovered) - Man kartais užstringa ir atstringa ir meta šita Errora , tai čj einu pažiurėt sprendimų.

Gali but kad driver'iai pjaunasi. Matai issoka: (display driver stopped responding and has recovered)

Todel ir uzsifreezina, nes driver'iai tuo metu uzgrybauja. Bandyk svariai perrasyt vaizdo plokstes driver'ius.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Kai valiai viska tu nuemes vintiliatorius uzdejai vel termo pasta ? nes jai neuzdejai tj jau aisku...

Hmm , kai valiau tai tik nuo Vaizdo plokštės vintilatoriu nuėmiau , ir jokios Termo Pastos nedėjau :>

Gali but kad driver'iai pjaunasi. Matai issoka: (display driver stopped responding and has recovered)

Todel ir uzsifreezina, nes driver'iai tuo metu uzgrybauja. Bandyk svariai perrasyt vaizdo plokstes driver'ius.

Galvoju reikės vežt, nes kuo toliau tuo labiau pridirbsiu kažko :> Draugas sakė , kad kaitino orkaitei Vaizdo plokšte, o po metų keitė , nes tas pats buvo ... :D

Gal non - sense bet ** :/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...