Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Lietuvos Tikras Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

 

Šiandien aš Jums noreciau pristatyti projekta - Lietuvos Tikras Gyvenimas. Šio serverio pagrindinis veiksmas vyksta kaimeliuose, taigi nuobodu tikrai nebus. Šiuo metu serveryje yra renkama valdžia (prižiuretojai, moderatoriai), taigi norintiems ka nors pasiekti, tai yra nebloga proga, kadangi veliau tokiu šansu abejotina, ar bus. Norint kažko pasiekti musu serveryje reiks labai stengtis, nes su pirmoko lygio anketa i jokias privilegijas tikrai nepriimsime, taigi pildant reikes pasistengti.

Darbu serveryje yra labai ivairiu, pavyzdžiui gamintojai, gaujos, furistai, policininkai ir panašiai. Sistemų serveryje yra labai daug, taip pat serveryje yra labai idomi sistema, dėl kurios vieni darbai priklauso nuo kitu. Pavyzdžiui norint ginklu prekeiviu direktoriui gauti kulkų, reikės tartis su gamintojais bei furistai, kad gamintojai galėtų pagaminti kulkas, o furistai jas saugiai pristatyti į ginklu prekeiviu baze, taigi vieni darbai priklauso nuo kitu, tai tikroviška, nes juk ir realiame gyvenime ginklu kulkos neatsiranda iš oro. Taip pat serveryje yra tokia sistema, kaip Vaistai, nes Jūs bet kada galite susirgti. Jai susirgus nesigydysite su vaistai, Jūs po kiek laiko mirsite. Taip pat mūsų serveryje yra ir daugiau sistemų, tačiau kitas rasite atėję pas mus.

 

 

Savininkas: Lukas_Insert [Atsakingas už tinklalapį]

Savininkas: Minde_Wizard [Atsakingas už serverį]

 

 

Serverio IP: [Greitu metu bus]

Forumo IP: http://www.ltutg.us.lt/

 

 

 

 

Lauksime užeinant,

serverio administracija.

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...