Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano skype yra alert.alertas o ne koks ten liotas323.Su žmogumi buvo šnekėta taip jog man duos prisijungimus aš prisijungsiu ir tada persiūsiu pinigus kaip gaus pinigus jis duos man pasikeisti slaptažodį ir gmailą(ta prasme duos kodus jog eitų pasikeisti).Sako gerai davė prisijungimus ten tuos visus, sako junkis jungiuosi metą ERROR'Ą parašiau jog errorą metą rašo kaip metą? Pakeitė passwordą į kokį parašė ir sako bandyk jungtis tada prisijungiau parašiau viskas ok.Sako su tarpininku einam nes tipo aš skameris kaip jis teigia.Nors pats duoda fake loginus(gaila nefilmavau). :) Ir kodėl aš scameris taip teigia cagsolution? Nors pats sueina su visokiausiom Gretom(coomingsoon.) kurios voge STEAM paskyras, CS GO itemus? Ir duoda pakvietimus?  :funny:  :funny:  :funny:

Žinok gyvenime nebesikeikiu ir nebeįžeidinėju bet aš negaliu tokiu vaiku pakesti kurie apscaminti nori,pačiam man mažokai metų bet nedarau tokiu nesamonių kaip jus kad scaminti ir visa kitą tad nebesikeikiu gyvenime bet ADMINISTRACIJA sorry jei įžeidinėsiu viena nari nebausit tikiuosi:

Alert žinok viena dalyka : Tu esi duxu duxu *Myliu SuperGames.lt*,scamint bandai kitus bet nepavyksta ane? Tu mink *Myliu SuperGames.lt* iš tokio forumo nes matosi pagaidintas esi ar neisiperki STEAMO kad nori kitus scam ka ? Ar mama neduoda pinigėliu ?

Žinok gyvenime nebesikeikiu ir nebeįžeidinėju bet aš negaliu tokiu vaiku pakesti kurie apscaminti nori,pačiam man mažokai metų bet nedarau tokiu nesamonių kaip jus kad scaminti ir visa kitą tad nebesikeikiu gyvenime bet ADMINISTRACIJA sorry jei įžeidinėsiu viena nari nebausit tikiuosi:

Alert žinok viena dalyka : Tu esi duxu duxu *Myliu SuperGames.lt*,scamint bandai kitus bet nepavyksta ane? Tu mink *Myliu SuperGames.lt* iš tokio forumo nes matosi pagaidintas esi ar neisiperki STEAMO kad nori kitus scam ka ? Ar mama neduoda pinigėliu ?

Tu bent žinai debile ką reiškia tavo tie žodžiai? Ir pričiom čia mama? Čia kietas *Myliu SuperGames.lt* ant tėvų stumt? tai gal į lauką išlendam? Pasakyk į akis duxamoras, nes tik prie kompo manau tegali.Pūsk iš čia šuo *Myliu SuperGames.lt* kestučio.

0d3d09bc0062f19f8ecbe7a8cccfd94f187.jpg

(redaguota)

O tau sėkmės čiulpiant zalūpa Gretai :)

Na jeigu pagal tave ji zalūpa turi, tai tu tikriausiai suši. Žadėjau kabint jau tave ant medžio už kapšų, bet pasirodo jog dar ir hermafroditas esi. Ir kaip gali būt ne scam'eris po viso šito pokalbio aš nesuprantu, vietoj to kad pateiktum įrodymus jog tau davė blogus slaptažodžius ar bandė apgaut, įžeidinėji čia kitus forumo narius, kurie visiškai su šituo tavo reikalu nesusiję... :D

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Na jeigu pagal tave ji zalūpa turi, tai tu tikriausiai suši. Žadėjau kabint jau tave ant medžio už kapšų, bet pasirodo jog dar ir hermafroditas esi. Ir kaip gali būt ne scam'eris po viso šito pokalbio aš nesuprantu, vietoj to kad pateiktum įrodymus jog tau davė blogus slaptažodžius ar bandė apgaut, įžeidinėji čia kitus forumo narius, kurie visiškai su šituo tavo reikalu nesusiję... :D

Tu sakai man pateikt įrodymus kaip jūs už nieką pradėjot ant manęs stumti, ir įžeidinėti.Kaip man parodyti įrodymus jog sakau nefilmavau.

0d3d09bc0062f19f8ecbe7a8cccfd94f187.jpg

Tu sakai man pateikt įrodymus kaip jūs už nieką pradėjot ant manęs stumti, ir įžeidinėti.Kaip man parodyti įrodymus jog sakau nefilmavau.

Sakai, kad netiko slaptažodžiai, bandė apgaut tave.. Aš tokių įrodymų prašau, bet nematau. O dėl stumimo įrodymų niekam nereikia, matos kas čia ant ko pradėjo stumti ir kišti asmenius kurie visai nesusiję. Prie to pačio, jeigu "stumčiau" pajustam. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Tu bent žinai debile ką reiškia tavo tie žodžiai? Ir pričiom čia mama? Čia kietas *Myliu SuperGames.lt* ant tėvų stumt? tai gal į lauką išlendam? Pasakyk į akis duxamoras, nes tik prie kompo manau tegali.Pūsk iš čia šuo *Myliu SuperGames.lt* kestučio.

Per tarpininkus neeina, ieško čia kažkokių "atmaskių", grasina išėjimais į lauką... Visi požymiai linksta ties bandymu apgauti, nenorėtai apgauti jau seniai būtai ėjas su tarpininku ir nusipirkęs to ko tau reikia.

O dabar tik:

http://youtu.be/EdGbm1pZUlo?t=20s

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...