Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Galbūt patys bandėte, žiūrėjote kuris greičiau atlieką darbą žaidėjo užkrovimui, ar su sscanf pluginu, ar tokiu būdu kuris nurodytas apačioje?

Ar kraunant šitaip:

mysql_fetch_field_row(fetch,"pos_X"); pos[0] = floatstr(fetch);

Ar kraunant šitaip:

mysql_fetch_field_row(fetch,"pos_X"); sscanf(fetch, "f", pos[0]);

Daviau tik kelias eilutes, kaip pavyzdžiui.

Redaguota , nario !Tautvis!

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

• ,

Galbūt patys bandėte, žiūrėjote kuris greičiau atlieką darbą žaidėjo užkrovimui, ar su sscanf pluginu, ar tokiu būdu kuris nurodytas apačioje?

Ar kraunant šitaip:

mysql_fetch_field_row(fetch,"pos_X"); pos[0] = floatstr(fetch);

Ar kraunant šitaip:

mysql_fetch_field_row(fetch,"pos_X"); sscanf(fetch, "f", pos[0]);

Daviau tik kelias eilutes, kaip pavyzdžiui.

Man asmeniškai labiau tinka ir patinka pirmas variantas, ir mano nuomone, jis geresnis ir greitesnis.

(redaguota)

Man asmeniškai labiau tinka ir patinka pirmas variantas, ir mano nuomone, jis geresnis ir greitesnis.

Nežinia, ar tas pirmas varijantas tikrai greitesnis už antrąjį. Laukiu daugiau atsakymų ^^

Jeigu patinka pirmas varijantas, tai nereiškia jog jis greitesnis ^^

Redaguota , nario !Tautvis!

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Na sscanf greitesnis, bet bet ir dar karta bet. Jis nėra toks patikimas, kadangi gali užlužt ant lygios vietos. Užkrovime jo naudoti nelabai ir rekomenduočiau kadangi pačiam buvo su juo problemos. 

Jis nėra toks patikimas? What the hell are you talking about?

Kaip ir sakė sancio' su sscanf geriau nedaryti užkrovimu , kad ir jis yra greitesnis, bet vis tiek patikimesnis yra pirmas variantas, todėl aš už jį :)

Kadangi tu pakartojai tą patį ką sakė Sancio, paskaityk mano atsakymą jam.

Apie R6 patikimumą. Dar šiandien man žmogus rašė dėl situacijos kur būtent funkcija mysql_fetch_field_row crashina serverį. Ir tai yra neretas atvejis.

Temos autoriui. Na jei naudosi taip kaip tu naudoji tai please stop scripting. AIŠKU kad geriau naudoti native funkciją... Ypač kai sscanf net ne tam skirtas :/

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Jis nėra toks patikimas? What the hell are you talking about?

Kadangi tu pakartojai tą patį ką sakė Sancio, paskaityk mano atsakymą jam.

Apie R6 patikimumą. Dar šiandien man žmogus rašė dėl situacijos kur būtent funkcija mysql_fetch_field_row crashina serverį. Ir tai yra neretas atvejis.

Temos autoriui. Na jei naudosi taip kaip tu naudoji tai please stop scripting. AIŠKU kad geriau naudoti native funkciją... Ypač kai sscanf net ne tam skirtas :/

Apie R6 ir nieko nesakau, aš sakau apie pati SSCANF krovime. Jis gali užlužt ant lygios vietos iš savo patirties sakau. Dirbu su PAWN jau 5metus ir tikrai galiu laisvai tai sakyti. Šiaip geriausiai naudoti R33+ ORM. Ir viskas bus ok. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...