Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kad nebijau mažvaikių kažkodėl..

man rodos jei susitiktume realiai tai tu bijotum :D tik intike kietas pažiūrėčiau kas tu realybeje esi , sakai kad mažvaikis :D tai reiškias kad ir tu mažvaikis :D nes tau 16 ir man :D + aš dar 9 dienom vyresnis už tave :D tad tyliai buk

aš tai jūsų nesuprantu kam jūs ji ginat užstojat už jo :D jei jūs kokia dieną paims ir apipis jūs :D tada sedėsite verkšlensite kaip vaikai ble :D

Redaguota , nario Navarro

man rodos jei susitiktume realiai tai tu bijotum :D tik intike kietas pažiūrėčiau kas tu realybeje esi , sakai kad mažvaikis :D tai reiškias kad ir tu mažvaikis :D nes tau 16 ir man :D + aš dar 9 dienom vyresnis už tave :D tad tyliai buk

aš tai jūsų nesuprantu kam jūs ji ginat užstojat už jo :D jei jūs kokia dieną paims ir apipis jūs :D tada sedėsite verkšlensite kaip vaikai ble :D

Man 20 ančiasnapi. Neverkęs eik geriau į serverį!

Kas liečia tavo spidometrą, tai ar tu su vienu euru, ar tu be vieno euro, nesubednėsi. Bet atleisk, komanda nusprendė savo spidometrą padaryti.

Aš žmonių neapgaudinėju, temos yra bereikšmės, prieš 2 metus pora žmonių apgavęs būvau bet tuo neapsiimu, tai kam čia toliau važiuot? Projektą turiu, žaidžia po 50 žmonių, už skriptinimą moku į rankas, o tu čia mane apgaviku vadini, šventų nėra, bet kad prieš pora metų kažką apgavau, tai jie patys kalti buvo, nes tuos kuriuos apgavau mane buvo apgavę.

JUNGIAMĖS Į SERVERĮ!

Tai reikėjo iš anksto sakyti, kad nepirksit, o ne tempti gumą... 

Koks skirtumas prieš kiek laiko buvai apgavęs tą porą žmonių (jų buvo kur kas daugiau), esmė tame, kad esi apgavikas.

2014-03-28 - 2015-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...