Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RSFG.tk - Nauja pradžia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.lt projekto nariai bei lankytojai.


RSFG - Realus San Fierro Gyvenimas, tai yra naujas, daug žadantis serveris.


Šis serveris kuriamas dėl jūsų, kad atrastume savąjį save naujame bei unikaliame SA-MP serveryje, bei turėtute šansų išbandyti savo jėgas naujame serveryje.


Serveris yra kuriamas nuo tuštutėlio lapo. Kuriamas kuo panašesniu stiliumi į tikrą gyvenimą, kad būtų įdomiau, sunkiau bei smagiau žaisti šiame serveryje. Čia patirsite naujų vaizdų, naują bei gerą kompaniją. Šį serverį kuriu dėl to, nes noriu išbandyti savo jėgas, nes programuot mokiausi trejetą metų ir man įdomu, ko aš išmokau. Be to dar noriu šį serverį sukurt ir įrodyt, kad jis bus geras dėl to, jog jūs suprastute, kad svarbiausia yra ne tie pavadinimai .LT ir panašiai, o tai, kokia bus serverio modifikacija.


Serverio modifikacijos yra sukurta dar tik 25 % apytiksliai, bet juk nėra čia ko skubėti, reikia juk surinkti didelį būrį žaidėjų, kad per startą visiems nušluostytume nosis ir taptume top trejete iš San Fierro miesto serverių.


Greitu metu vyks atrankos į įvairius prižiūrėtojus, tokius kaip gaujų, ban/uban ir kt. Dar žiūrėsim.


Serverio atnaujinimai bus gan dažnai, nes yra ką jums pasakyti tikrai.


Pagrindinį puslapį beje mes jau piešiame, koduojame ir po to įkelsime, kaip viskas bus sukurta. Bus kaip atnaujinimas. Pakvietimų sistema irgi taip pat. Už atnaujinimą.


Pažadame, jog mes jūsų nenuvilsime !


 


 


Mūsų pirmieji serverio atnaujinimai įvyko per forumo startą:


 


♦♦ Sukurtas prisijungimas bei sukurta registracija ♦♦


♦♦ Padaryta, jog jungdamiesi girdėsite muziką kurią dar renkame ♦♦


♦♦ Sukurti 6 serverio darbai be pakvietimo ♦♦


♦♦ Sukurta verslų išmėtytų po visą miestą ♦♦


♦♦ Sukurta kreditų sistema ♦♦


♦♦ Sukurta, jog už kreditus būtų galima pirkti keletą transportų (sraigtasparnių, laivų, sunkiųjų transportų, greitų mašinų) ♦♦


♦♦ Sukurta daug namų išmėtytų po visą miestą ♦♦


♦♦ Sukurta vairavimo mokykla (unikalus map'as) ♦♦


♦♦ Sukurta keletą kreditinių namų ♦♦


♦♦ Sukurta teisėsaugai komanda /tazeris (su šia komanda išsitrauks teisėsaugos narys tazerį ♦♦


♦♦ Sukurta mašinų pirkimo sistema ♦♦


♦♦ Sukurta viela. Kai būsite surakintas teisėsaugos, galėsite pamėginti atsirakinti su komanda /atsirakinti (ne visada pavyks) ♦♦


 


Sukurtas naujas, unikalus HTML (pagrindinis puslapis), nupieštas bei sukoduotas mūsų projekto weberio Ryan_White. Taip pat naujas forumo dizainas sukurtas. Nauji, unikalūs forumo rangai nupiešti taip pat nuo mūsų nuostabaus weberio.


http://rsfg.tk/


 


Dar forumas neveikia 100 %, yra keletą mažų klaidų bei nesklandumų, nesulietuvinta pilnai, bet su laiku - viskas bus okey ;p


 


Šiame SA-MP serveryje bus atvaizduojamas kuo realesnis gyvenimas, kuriame bus daug nusikalstamos veiklos Gaujų karai, narkotikų kontrabandininkai, dažni vakarėliai beabėjo serveryje bus ir taikių piliečių kurie vystis taikų gyvenimą be DM,vakarėlių ir kitos nusikalstamos veiklos. Kiekvienas žaidėjas turės teisę emigruoti iš kito serverio ir pradėti nauja gyvenimą su RSFG.TK. Kiekvienas žaidėjas turės teisę nevaržomai pasirinkti savo žaidėjo vaidmenį. Teisėsauga gaus nemažai darbo gatvėse ir nusipelnytą gerą uždarbį, o gaujos turės galimybę apiplėšti bankus, parduotuves , grobti žmones ir iš to užsidirbti. Aptariant visą RSFG.TK SA-MP serverio gyvenimą, galime pasakyti, jog šio serverio miesto gyvenime yra didžiulė galimybė nugyventi gyvenimą už tvirtų grotų, viskas priklausys tik nuo to, kaip tu pradėsi savo gyvenimą, ar prisijungsi prie teisėsaugos pusės ir dirbsi kaip švarus pilietis ar gyvensi kaip nusikaltėlis ir galų gale pateksi į kaliūzę ar įkursi savo gauja ar netgi verslą! Bet kaip ir kiekvienam gyvenimę tau reikės draugų, kuriuos tu pasirinksi pats jie gali būt ir iš teisėsaugos pusės, kurie tau padės vygdyti nusikalstamą gyvenimą. Tačiau ar lemta tau tapti nusikaltėliu ? Šiame serveryje tu galėsi būt kuo tik nori taip atvaizduosi tikrąjį gyvenimą, tiesiog nenuleisk rankų ir stenkis.


 


Sekite su mumis naujienas forume - www.RSFG.tk ir laukime serverio starto drauge !


 


RSFG administracija linki jums gražių bei prasmingų švenčių ¬!


Pagarbiai, RSFG administracija


Redaguota , nario Kevinas` :*
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...