Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na taip,aš gavau iš Ovidijaus tavo steam accountą,ir tai viską įrodo. Aš patvirtinu šitą įvykį,bausti tokius vaikus...

Vaikus ? Ką tu vadini vaikais? Aš prie šito nei biški neprisidėjęs esu :) Vytūnė viską nupiso ir mums atidavė. Neturit jokių įrodymu kad aš ar artūras kažką vogėm. Pilnas notepad ft linku kaip marčius siuntinėjo visur, ir įžeidinėjo ir panašiai. Patys priimat kenkėjiškus failus ir patys poto verkiat. Ble 17-metis prasileido nuo 13-mečio graudu ... 

Jau prašiau :)

Aš manau padaryti tai jog viską gyvenima atsimintu šita iviki žinau kur gyvena. Reikia nusiimt mašinos numerius , Privažiuot prie buto laukt kol išeis pagauti imesti į bagažine , Nuvešti į miška nufilmuoti ir liepti viską daryti ką kiti vaikai darė jam , turėsim pasijuokti mes iš ko . :) Dar gerai su rimtu diržu atidaužyti tas mažas kojytes ir pirštus ,kad prisimintu visada ir prieš tai darydamas atsimintu.

(Mastau durnai bet pagal mane geriausiai kas butu jam.)

Nereikėtu net policijos.

Prilėk bachuriuk :) Žinai kur gyvenu. Lauksiu privažiuojančio, pranešk kai būsi jau prie mano buto. 

Vaikus ? Ką tu vadini vaikais? Aš prie šito nei biški neprisidėjęs esu :) Vytūnė viską nupiso ir mums atidavė. Neturit jokių įrodymu kad aš ar artūras kažką vogėm. Pilnas notepad ft linku kaip marčius siuntinėjo visur, ir įžeidinėjo ir panašiai. Patys priimat kenkėjiškus failus ir patys poto verkiat. Ble 17-metis prasileido nuo 13-mečio graudu ... 

Nu bet Jūs turite visus slaptažodžius ir t.t. tai Jūs kaip ir prisidėjote, gal jis jums davė tuos slaptažodžius, kad pasaugotumėt, tokius atvieju jei kompą tikrins, tai čia jau yra grupuinis nusikaltimas, gal net organizuotas, tai pats pagalvok. ;)

Nu bet Jūs turite visus slaptažodžius ir t.t. tai Jūs kaip ir prisidėjote, gal jis jums davė tuos slaptažodžius, kad pasaugotumėt, tokius atvieju jei kompą tikrins, tai čia jau yra grupuinis nusikaltimas, gal net organizuotas, tai pats pagalvok. ;)

Dėja, nieko neturime. Įrodykit kad turim tada varažinkit. Pats marčius iš vytūnės gavo programą ir kitiems norėjo pakišt. Nebijokit jei marčius mane kabins ir jis susimokės baudą :) 

(redaguota)

Marčius kiek pamenu pats visus įžeidinėjo, Vytūne, Moniką, Ovidijų, Mariją.... Po to iš Vytunės pradėjo prašinėti rato, ddos programų, steamo ir t.t. , Vytūnė jį apgavo už visus tuos įžeidinėjimus ir panašiai, nesakyk Martynai nieko, bet tu pats jį išprovokavai :]

Redaguota , nario ArtūrasM.

Dėja, nieko neturime. Įrodykit kad turim tada varažinkit. Pats marčius iš vytūnės gavo programą ir kitiems norėjo pakišt. Nebijokit jei marčius mane kabins ir jis susimokės baudą :)

Kokia dar bauda? , Už meginima atgauti savo steam acc? , Atsigauk tu vieną kartą. 

Marčius kiek pamenu pats visus įžeidinėjo, Vytūne, Moniką, Ovidijų, Mariją.... Po to iš Vytunės pradėjo prašinėti rato, ddos programų, steamo ir t.t. , Vytūnė jį apgavo už visus tuos įžeidinėjimus ir panašiai, nesakyk Martynai nieko, bet tu pats jį išprovokavai :]

Kai man kišo šita šuda , nežinojau jog tai ddos ir t.t. jis sakė jog darkcomet siunčia chatai yra tj ,kad nerašyk to ko negali patvirtinti.

3WGTxqn.png

Žaidimų serveriai visiems!

Juokavau gi :) , Buvo lieptą kreiptis į www.epolicija.lt... :) Nesvarbu Artūrai tu vistiek esi pasikėles nevykel** , megini kaška primest nors susikumpėjas sėdi..

Buvo pasakytą ,reikėtu nusiimt ir pagauti ji , Nesakiau ,kad aš tai tiksliai darysiu , be to man 17. Tj aš nemanau jog imanomą turėti 17 metų teises. :|

3WGTxqn.png

Juokavau gi :) , Buvo lieptą kreiptis į www.epolicija.lt... :) Nesvarbu Artūrai tu vistiek esi pasikėles nevykel** , megini kaška primest nors susikumpėjas sėdi..

Buvo pasakytą ,reikėtu nusiimt ir pagauti ji , Nesakiau ,kad aš tai tiksliai darysiu , be to man 17. Tj aš nemanau jog imanomą turėti 17 metų teises. :|

Tas nevykelis nebijo susitikt kaip tu visą gyvenima myži lyst į lauką .. 

Jai nori pasišnekėt mielai pašnekėsiu telefonu, numerį turi, gal net ir arbatos ar kavos užlėksi atsigert. O dabar tiesiog pripažink jog pats esi neteisus, pats buvai kaltas, mane įkišai neteisingai, Ovidijus irgi nebuvo kaltas, jog Vytunė tave apgavo už įžeidinėjimus :]

Tai jei turėtum teises tai nafik numerius nusiimt ? :D Tavo logika tikrai zjbs

Tai jei turėtum teises tai nafik numerius nusiimt ? :D Tavo logika tikrai zjbs

Šito klausimo tu niekada ir nesuprasi.. Ohh..

Jai nori pasišnekėt mielai pašnekėsiu telefonu, numerį turi, gal net ir arbatos ar kavos užlėksi atsigert. O dabar tiesiog pripažink jog pats esi neteisus, pats buvai kaltas, mane įkišai neteisingai, Ovidijus irgi nebuvo kaltas, jog Vytunė tave apgavo už įžeidinėjimus :]

Tu buvai ikištas del domeno ;) Kuri tu pasisavinai.. Tu sakai jog domena pasisavinai tada kai aš pajemiau dizainą , Pagalvok? , imu dizaina ane? bet domeno pass nepasikeičiu logika čia ledinė..

3WGTxqn.png

Šito klausimo tu niekada ir nesuprasi.. Ohh..

Tu buvai ikištas del domeno ;) Kuri tu pasisavinai.. Tu sakai jog domena pasisavinai tada kai aš pajemiau dizainą , Pagalvok? , imu dizaina ane? bet domeno pass nepasikeičiu logika čia ledinė..

Domenas niekada ir nebuvo užrašytas ant manęs, aš jo neėmiau, aš nieko ir nekeičiau, mano ip turi, paprašyk iv.lt išklotinių :] O dizainą ištrynei tu, man irgi nuostoliai buvo. Anyway

Čia žiūriu visi kalti, na įdomiai jūs čia pešaties. *grab popcorn*

Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...