Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kas yra League of Legends? [Aprašymas]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

League of Legends tai internetinis kompiuterinis žaidimas. Jį sukūrė ir išleido Riot Games kompanija. Apie žaidimą paskelbta 2008 dar po metų jis jau buvo prieinamas beveik visame pasaulyje. Šiai dienai žaidimą kasdien žaidžia virš 11 milijonų žmonių. Šiuo metu pasaulyje yra 10 žaidimo serverių dar žinomų kaip regionai.

Žaidime rungiasi 2 komandos, kurias sudaro skirtingu tipų ir savybių turintys kovotojai (Champions). Komandos siekia sunaikinti viena kitos Nexus'ą, bet žygiuojant link Nexus'o kelią jum pastos gynybiniai bokštai ir krūvos sargybinių (minion) už kurių nužudymą būsite apdovanotas tam tikru kiekiu auksinių(gold). Auksinius galima išleisti parduotuvėje, ten gausu daiktų kurie sustiprins jūsų herojų ir padės atskleisti jo tikruosius sugebėjimus kovoje. Žaidimas palaiko Pvp, Co-op ir Custom žaidimų tipus.

Komandos dydis eina nupriklauso nuo pasirinktos kovos arenos, šiuo metu žaidime yra 4 skirtingos pilnai veikiančios arenos t.y : Summoner's Rift (5v5) Twisted Treeline (3v3) Howling Abyss (5v5) ir Crystal Scar (5v5).

Arenos turi skirtingus išdestymus, kas gali gan stipriai pakeisti kovotojų žaidimo stilių.

Summoner's Rift - bene populiariausia arena žaidime, ji ypatinga dėl savo išdėstymo. Joje yra 3 linijos (Top, Middle ir Bottom) kurias skiria džiunglės kupinos monstrų kurie kovotojams juos nužudžius suteikia tam tikrą pranašumą. Kiekviena linija turi sau skirtus kovotojus pvz: viršutinėj linijoj dažniausiai sutiksit Fighter ir Tank role atliekančius kovotojus. Taipogi šioj arenoj yra daug daiktų kuriuos galima pirkt tik joje. Roundas čia trunka apie: 20-35min

Howling Abyss - ši arena pasižymi gan maža erdve, bet vistiek yra pritaikyta komandoms kurias sudaro 5 žmonės. Arenoje pirkt daiktus gali tik tada, kai tavo herojus numiršta. Šioje arenoje roundai trunka gan trumpai (15-20min)

Twisted Treeline - dydžiu ji šiek tiek didesnė už prieš tai paminėta areną ir yra pritaikyta mažesnėm komandom. Apart to jog areną turi skirtingus monstrus, bei keli ypatingus daiktus, žaidimo stilium nelabai skiriasi nuo praitų dviejų arenų. Roundo trūkmė (15-20min)

Crystal Scar - iš visų arenų ši išsiskiria labiausiai. Čia tam, kad sunaikintum Nexus'ą reikia užgrobti ir gintis kristalus, kadangi kristalų yra 5, o komandų 2 jų po lygiai pasidalinti neina. Užsiemu kristalą priešų komanda pradeda praradinėti taškus, kurių žaidimo pradžioj gauna 500. Komanda kuri pirma pasiekia 0 riba praranda Nexus'ą ir pralaimi roundą. Roundas trunka apie (20-30min)

Lygių Sistema - priedo už kiekviena sužaista round'ą žaidėjas gauna XP ir IP taškus, surinkus pakankamai XP pakyli lygyje ir esi statomas į kovą prieš vis stipresnius ir stipresnius žaidėjus. Taipogi lygiai atrakina runas, o runos naudojamos kovotoju sustiprinimui prieš roundą. Pasiekus 30-ajį lygį atsirakini naują žaidimo tipą "Ranked".

Žaidžiant Ranked roundus gauni galimybę rinkti Lol Points. Lol Points suteikia galimybe gauti vieta divizijoj, žaisdamas ir laimėdamas Ranked roundus, kyli divizijoj. Kiekviena divizija turi penkis lygmenis t.y: V, IV, III, II ir I norint pereit į kitą diviziją turi praeiti juos visus. Šiuo metu yra 6 divizijos(Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond ir Challenger) ir 1 tarpinė divizija tarp Diamond ir Challenger pavadinimu "Master Tier" ši divizija išsiskiria tuo, kad joje 24h rungtyniauji su kitais šioje divizijoj esančiais žmonėm dėl kuo didesnio Lol Points skaičiaus. Nes tik tas kuris surinko didžiausia skaičių pateks į Challenger diviziją.

Žaidimo Valiutos - Žaidime yra 2 skirtingos valiutos IP - Influence Points ir RP - Riot Points. Kaip jau minėjau ankščiau IP yra gaunami žaidžiant, o RP galima įsigyti už realaus gyvenimo valiutą. IP naudojami naujų kovotojų atsirakinimui, runų ir ikonų pirkimui, tuo tarpu su RP gali daryti visus šiuos dalykus, tik priedo gauni galimybę įsigyti skirtingas išvaizdas savo pamėgtam kovotojui (Tai neprideda jokių galių)

Custom - Tai žaidimo tipas kuriame gali pasirinkti areną ir pats spręsti kiek žaidėjų ten žais. Taipogi tau būna duota galimybė pasirinkti ar nori žaisti su savo draugais ar nori naudoti žaidimo sukurtus Co-op bot'us kaip savo bendražygius ar oponentus. Žaidžiant šio tipo žaidimus negauni nei XP, nei IP.

Event'ai - Kartą per kelis mėnesius Riot sukuria Event'ą (Kažkurios arenos papildinį) kuris žaidėjams būna prieinamas pora savaičių. Eventų metu dažniausiai galima atsirakinti išskirtines ikonas, kurios būna prieinamos tik tuo metu. Apart to event'ai yra skirti tik tam, kad žmonės gerai praleistų laiką.

Manau, kad paminėjau didžiają dalį dalykų kuriuos vertėtų žinot, jeigu yra kažkas ko nesupratote ar nežinote, viską galite rasti League of Legends forumuose.

Redaguota , nario Arnas922
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Howling Abyss - ši arena pasižymi gan maža erdve, bet vistiek yra pritaikyta komandoms kurias sudaro 5 žmonės. Arenoje pirkt daiktus gali tik tada, kai tavo herojus numiršta. Ši areną pasižymi tuo, jog roundai joje trunka gan trumpai (15-20min)

 

 

Nepritariu tavo pasakymui , nevisada dažniausia jos trunka virš 30 minučių nebent žinoma bronze elo esi ir niekas nesupranta  , kaip ten reikia žaisti bent jau pats esu gold elo ir beveik visi Aram matchai trunka virš 30min.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Howling Abyss - ši arena pasižymi gan maža erdve, bet vistiek yra pritaikyta komandoms kurias sudaro 5 žmonės. Arenoje pirkt daiktus gali tik tada, kai tavo herojus numiršta. Ši areną pasižymi tuo, jog roundai joje trunka gan trumpai (15-20min)[/size]

 

 

Nepritariu tavo pasakymui , nevisada dažniausia jos trunka virš 30 minučių nebent žinoma bronze elo esi ir niekas nesupranta  , kaip ten reikia žaisti bent jau pats esu gold elo ir beveik visi Aram matchai trunka virš 30min.[/size]

Čia kalbama apie roundų trūkmės vidurkį.

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...