Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

angelPine.LT // svajonių miestas!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ĮŽANGA


Sveiki, kaip matote angelpine.LT serveris vėl bando atsigauti. Nauji savininkai, nauja modifikacija, viskas nauja! Komandą sudaro tik du asmenys tai aš Rayn_Allen(MartynasV) ir skripteris Hubert_Williams. Mes savo darbus išmanom, bandysime atgaivinti šį senai užmirštą projektą. Mes dirbam valandų valandas prie šio projekto, kad tik galėtumėme startuoti, mes nenuleidžiam rankų nuo jo, kad ir kas benutiktų mes dirbsim toliau ir nesiruošiam nuleisti rankų nuo šio projekto. Dirbam nei lėtai nei greitai, kad nepadarytum klaidų, juk nemalonu žaist su klaidom, tad bandome daryti viską gražiai.

Forumas bus dar tobulinamas, čia tik BETA versija, su laiku bus unikalus dizainas. Iš serverio nuotraukų tikrai išvysit, bet ne dabar, šiuo metu kaip tik dirbam ties modifikacija. Jau atrakintos kelios atrankos, tad galite eiti pildyti, rinksim tik rimtus kandidatus.


 

MAŠINŲ SISTEMA

Serveryje mašinų sistema yra tikrai įdomi, tačiau ganėtinai sunki. Jūs nusipirke tr.priemonę turėsite ją būtinai apsidrausti, draudimas kainuoja 3.000 serverio valiutos. Taip pat savo transporto priemone galite tame pačiama garaže priregistruoti ir įgauti automobilio numerius! Mašinų sistema turi daug funkcijų, su kuria galite atrakinti, užrakinti transporto priemone, užkurti, uždegti šviesas, atidaryti kapota ir panašiai. Transporto priemonės yra skirstomos į tris grupes - "paprasti automobiliai" - "sportiniai automobiliai" - "motociklai" - kainos yra įvairios, priklauso nuo jūsų transporto priemonės.

 

NAMŲ SISTEMA

Serverio namų kainos  eina nuo 20.000 iki 200.000eurų, tuos namus gali įpirkti tikrai ne kiekvienas. Įėjus į namus jūs turėsite parašyti /namas komanda ir jums išmes GUI lentele su visais pasirinkimais ką galite daryti, taip pat galima jame pavalgyti, pasikviestvi svečių ir panašiai. Serveryje į jūsų nama gali įeiti ne betkas, jūs namą galite palikti užrakinta, arba atrakinti. Serveryje kolkas namų nėra daug, kiekvienam rajone po truputi, todėl dėl vietos jums nereikės ilgai galvoti, išsirinksite ten kur jums patinka.

 

VERSLŲ SISTEMA

Serveryje yra tikrai nedidelis skaičius verslų, tam kad serveryje galėtu kilti rinka ir ekonomika darytusi pati. Serveryje yra įvairiu verslo parduotuvių, drabužių ir panašiai. Verslo kainos priklauso nuo uždarbio. Serveryje kai kurie verslai siekia netgi iki 200 litų uždirbimo per minute, o kai kurie mažiau. Verslo veikimo principas labai paprastas, išsirenkate savo norima verslą ir užėja ant jo paspaudžiate ENTER, jį nusipirke vėl galite užeiti ant verslo ir rinktis savo norima dalyką, pasimti pelna iš verslo, perleisti kitam, parduoti rinkai ir panašiai.

 

TEISĖS

Serveryje yra trijų rušių vairavimo teisės, automobilių, furistų bei motociklų. Jų kainos prieinamos kiekvienam, veikimo principas labai paprastas. Jūs nueinate į vairavimo mokyklos pastata, išlaikote teorija ir tada galite sėsti į automobili pradėti praktini važiavimą mieste, jeigu pravažiavote taisiklingai, mašina nesudaužyta, tada sveikinu jūs įsigijote vairavimo pažymėjimą.

 

EVENTAI

Serveryje yra įvairiu eventų kuriuos rengia administratoriai, pabandysiu jums juos išvardinti. Eventai yra įvairūs, administratoriai rengiami eventus iškarto praneša apie evento prizą, todėl jūsų pasirinkimas bus ar jūs norite jame dalyvauti ar ne, eventų skaičius yra tikrai nemažas, todėl nemanau kad jums kils dėl to rūpesčių, nes galėsite eiti į ta eventa kurį norite ir gebate dalyvauti.

 

"Drift" - Jis vyksta ant FortCarson kalno, ten yra trasa kurioje galėsite rodyti savo įgudžius.

"Drag" - Oro uoste yra sukurta trasa kurioje jūs galėsite rodyti savo tr.priemonės įgudžius.

"Boksas" - Bokso salę galite rasti navigacijoje.

"Medžioklė" - Serveryje yra medžoklės eventas, kuris vyks laive, jūsų pareiga - slėptis ir išlikti gyvam.

Taip pat serveryje planuojama nauja eventų sistema ir žinoma šie eventai tikrai yra ne visi, dauguma administratorių turi vaizduote ir tikrai ras kaip jus nustebinti!

 

INFORMACIJA

 

SERVERIO IP: nėra

TeamSpeak IP: nėra

Svetainė: www.angelPine.LT

 

Aprašymas nėra tobulas, čia tik pradžiai.

 

angelApine.LT Kolektyvas!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...