Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Atiduodu TKG mapp darbus nes savininkas nepatikimas ir nesumokėjo man pinigų. Naudokit į sveikatą mapp darbus kūrė Lukas_Monster (Infernus)

http://www10.zippyshare.com/v/79457631/file.html

gal nori prisipazinti kodel sugadinai viska? ir galvoji as nepatikimas? Kodel sakai sutaisysi foruma o pasikvietes sancio su juo abu sugadinot foruma?Nepasitikekit juom. ir be to cia ne TKG map darbai. nei vienas nenaudojamas tkg.lt projekte.

Redaguota , nario Some_One

Jau metai su SuperGaimes.Lt :o

(redaguota)

gal nori prisipazinti kodel sugadinai viska? ir galvoji as nepatikimas? Kodel sakai sutaisysi foruma o pasikvietes sancio su juo abu sugadinot foruma?Nepasitikekit juom. ir be to cia ne TKG map darbai. nei vienas nenaudojamas tkg.lt projekte.

Sančio gali nekaltinti jo tikrai nebuvo. Ir aš tavo forumo negadinau ... Tik man vienas žmogus sakė kad yra klaida dizaine ... ir vsio

Redaguota , nario Mantis QMM

(redaguota)

Sančio gali nekaltinti jo tikrai nebuvo. Ir aš tavo forumo negadinau ... Tik man vienas žmogus sakė kad yra klaida dizaine ... ir vsio

tai kodel jam uzdejai savininka?

cia yra kaip jis adbaninoi sancio ir uzdejo jam admina

http://www.part.lt/perziura/2f14f443798e7ebb3aa32c01397b7b9f865.png

ten kur uzpaisytas ip ten as pasikeiciau savo pass ir uzbaninau sancio

Redaguota , nario Some_One

Jau metai su SuperGaimes.Lt :o

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...